Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can çıkmayınca....
Bir gün 3 arkadaş 2-3 kilo kadar kefal yakalamıştık, birimiz mangalı yakıyor birimiz alışverişe gitmiş ben de balıkları temizliyordum.
Balıkların pullarını yüzdüm, kafalarını kopardım (siyah oldukları için ve balığımız bol olduğundan kafalarını atıyordum). İçlerini de bir güzel temizledim. Tam en son denizde bir kez daha yıkayayım dedim bir tanesi ortadan ikiye ayrılmış haliyle etlerini yüzgeç gibi sallayıp yüzmez mi ?
bir den irkildim.
Ama giden balığı da yakaladım.
Arkadaşa haber verdim, tekrar balığı suya bıraktım yüzmeye / çırpınmaya başladı : gözüyle göremese o bile inanmayacaktı.
Başkasından duysam belki ben de inanmayacaktım ama....
Can çıkmayınca ....... çıkmıyor
Bul
çok tuhaf bir olay,ilk defa duyuyorum
Bul
içi temizlendikten sonra tamamen ölmediklerini, yüzebildiklerini biliyordum ama hem içi temizlenmiş hem kafası koparılmış bir balığın yaşama şansı....!! ilginç...
Bul
çok ilginç bir olay,insanın inanası gelmiyor.hatta yine burda bir arkadaş anlatmıştı hatırlarsanız,buzlukta 10-15 gün durduktan sonra yemek için çıkarıp çözüldükten sonra balığın canlı olduğu görülmüştü.
Bul
vay be ilginç
Bul
Bende canlı canlı istavriti kestim yem yapmak için istavritin kafasını kestım yere koydum filetoyu kancama taktım dedım kafasını atam denıze yem olsun balıklara elıme bı aldım balıgın kafası kalp atısımız gıbı atıyor cok tırstım Smile birdaha canlı canlı balıgı kesmıcem olmesını beklıcem ama ölede bi eziyet cektırcez kovaya su koymucaz
Bul
berekeketli olsun arkadaşım afiyette olsunBobo
ılginç bir pşay arkadaşım...
Bul
enteresan
Bul
Bizim balıklarada birhaller oldu bu günlerde geçenlerde bir arkadaşta sazanda bu tarz bişey yaşamıştı.
Bul
İskorpit olsa anlarım da bu ilginç olmuş.

2 saat önce balıkçı tarafından ayıklanmış. Kafası kesilmiş tulum çıkartılmış. Yıkanmış sadece etten başka bir şey olmayan iskorpitin tuzlanınca titrediğini görmek beni baya üzmüştü.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi