Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minekop buğulama
sirenia yazdı:gördük gördük ama yutkunmakla kaldık sadece;olsada yesek dedik bağrımıza taş basa basa izledikSmile

ya bak sözverdimmi kötü oluyor tedirgin sazana kaşarlı levrek sözü verdik başımıza kaka kaka yedi levreği artık söz yok ama inşallah bir kartal organizayonunda neden olmasın Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ya bak sözverdimmi kötü oluyor tedirgin sazana kaşarlı levrek sözü verdik başımıza kaka kaka yedi levreği artık söz yok ama inşallah bir kartal organizayonunda neden olmasın Seerf

ne zaman ne zaman....Hi
Bul
yycolak yazdı:ne zaman ne zaman....Hi

ilk fırsatta yapacağız bi organizasyon abi de fırsat kovalıyorum işte.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ilk fırsatta yapacağız bi organizasyon abi de fırsat kovalıyorum işte.

ah bir fırsatım olsa.Mahcupama olacak bir gün inşallah.bak balığa gitmek için bile taklalar atıyorduk.şimdi seriye bağladık şükür.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:ah bir fırsatım olsa.Mahcupama olacak bir gün inşallah.bak balığa gitmek için bile taklalar atıyorduk.şimdi seriye bağladık şükür.Siyirdim

kardeş fırsatın yokmu nezaman diye söylüyorsun nezaman fırsatın olacak hayret birşeysin .Happykarışanın yok geç geldin diyenin yok atla istanbula ertesi gün dön bukadar basit.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:kardeş fırsatın yokmu nezaman diye söylüyorsun nezaman fırsatın olacak hayret birşeysin .Happykarışanın yok geç geldin diyenin yok atla istanbula ertesi gün dön bukadar basit.Siyirdim

oda olacak şekerim.az kaldı sen haline yan.ama giderken haber veririm.Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Barakuda buğulama sirenia 5 2,191 18-10-2011, 17:47
Son Yorum: site yönetim

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi