Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıklar (ama canlı)
Harika resimler Alkis
Sazanları özledim...
Bul
hıdır gerçekten güzel görüntüler almışsın tebrikler devamı gelir inşalllah Alkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
araphüso26 yazdı:hıdır harika görüntüler süper bir iş yapıyorsun imrenmemek elde değil..3 resimdeki hayvanı bilemedim. birde kuma gömülen kalkanmı pisimi teşekkürler. bu güzel resimleri bizlere daha sık gösterirsen mutlu edersin bizleriAlkis

Üçüncü resimdeki balık deniz iğnesi arap,diğerini Nihat yazdı pisi balığıymış Gulumse
Bornova - izmir
Bul
abi eline koluna sağlık.orası başka bir dünya,başka bir bakış,başka bir sevda.ben işin zıpkın boyutundayım ama bu güzellerin fotoğraf avcılığıda çok keyiflidir mutlaka.
Bul
tüm herkese teşekkürler
Bul
HIDIR yazdı:senide bekliyoruz....Gulumse

Abi seninle her yere gelirim ama sen genede beni senin meralara götürme yoksa kalkan balığını,kırlangıç balığını v.b balıkları merada sonra göremezsin kusura bakma saygılar sayın abim.SiyirdimSiyirdim7676
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Abi seninle her yere gelirim ama sen genede beni senin meralara götürme yoksa kalkan balığını,kırlangıç balığını v.b balıkları merada sonra göremezsin kusura bakma saygılar sayın abim.SiyirdimSiyirdim7676

dur bakalım mera işi sonra önce seni scuba yapalım
Bul
Ben kaçırmışım bunu.Çok güzel kareler,belgesel gibi.Emeğine sağlı,teşekkürler HıdırAlkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Bu güzel paylaşım için çok teşekkürlerAlkisAlkis
Bul
Bambaşka birşey şu scuba işi bende kursunu gördüm birkaç kerede daldım ama scuba yaptıkça öldürme hissini kaybediyorsun ve bende bıraktımSmile o güzellikleri su altındaki hayatını görünce insan kıyamıyor.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zehirli Balıklar Woiwodia 10 3,680 31-08-2012, 11:56
Son Yorum: Woiwodia
  <baliklar> Boğaziçi 17 4,978 30-12-2007, 20:46
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi