14-10-2011, 21:20
(Son Düzenleme: 14-10-2011, 21:22, Düzenleyen: Kamil ILIPINAR.)
1985 yılında aldığım ilk makinamdı spint 8100 iki senede ömrünü tamamlayıp emekli etmiştim sonrada bu makinayı bir arkadaşıma vermiştim. ereğlide ömer bu makinayı teknede çıkarıpda gösterdiğinde bir anda eski günlere gittim ve hemen bu benim ilk kullandığım makaralı oltamdı dedim ve elinden adeta kaptım gerçi bu benim makinadanda haraptı ama olsun ilk makinamdıya ömerden biraz sorla birazda tehditle elinden aldım
şaka tabi ama vermesi için adeta yalvaran gözlerle baktım vede istedim oda hiç kırmadan sağolsun al abi dedi makara iş yaparmı hayır iş yapmaz kesinlikle emekli olmuş durumda ama benim ilk aşkım dedimya benim için ayrı bir yeri var 1985 yılında makara ve kamışa 20.000 tl vermiştim yaklaşık benim bir aylığımdı ömer içtenlikle teşekkürlerimi kabul et bu makina benim özel köşemde yer alacak zamanı geldiğinde bu makara sayesinde bir anda 25 sene geriye gittim.o zamanki yakaladığım gallabi turnaları hatırladım ne turnalardı ama hemde kıyıdan gölbaşı ve eğmir gölünde bu makara ile çok turnalar yakalamıştım şimdi bile baktımmı o günleri gülümseyerek anımsıyorum hatıralarımı canlandırdığın için sağolasın

06-FB-58