Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sürpriz Yolculuk
Geçtiğimiz hafta 3.10.2011 tarihinde,bacımın yanındaki sevgili anacığımı almak için Mersin in Aydıncık ilçesine gitmiştim.Oradan alıp Zonguldak a götürdüm. Gitmişken orada 4 gün kaldım.Yaz aylarına göre oldukça sakindi.Hem tenha hem de bunaltıcı sıcak yoktu.Yani tam balık avlanacak ortam vardı ama benim pek canım istemiyordu nedense.Öyleki yem için aldığım ekmek 3 gün arabanın bagajında bekledi.Ucundan biraz koparmıştım.Bir kefal ile bir sargos yakalamıştım.
Gündüz vakit de geçmiyor tabi.Ben de arada atçek yaptım.Zargana topunun arkasına iki kulaç misinaya bağlı silikon sahte ile fotodaki balığı (Kuzu-Akya-Çıplak) aldım.Kuzuymuş öyle dediler.Bundan çok daha büyüğünü de 5 -6 dakikalık uğraştan sonra kaçırdım.Banax'ın Brissa modeli makinanın takılması nedeniyle balığı çekerken sorun yaşadım ve balık kaçtı.Artık o makinadan kurtulmam gerektiğine karar verdim.Bir tane de orta boy zargana yakaladım.Bunların yanında birkaç fotoyu da sizlerin beğenisine sunuyorum.Fotoları kendi cep tel. ile çektiğimden düzgün olmadı .Sevgi ve selamlarımla.. Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Maşallah hocam harikasın kuzuda tam kuzuymuş fotolarda harika olmuş emeğine sağlık.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
çok güzelmiş elinize sağlık
Bul
hocam eline sağlık bereketli av olmuş isteksiz olmana rağmen rast gele.AlkisSeerf
Bul
Tebrikler hocam hem ziyaret hemde balık avı iyi değerlendirmissin bizim buralarda bu balıktan yok bileAlkis afiyet olsun bereketi artsın rastgelsin.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
Bu sene leyleği havada görenlerdensin,maşallahın var Ufuk hocamAlkisyolculuğunun ilk ayağı Aydıncık da balık az olsada denizin balığın keyfini almışsınGulumsecıplak iyiymiş afiyetleSeerfvarış yerin Zonguldakda balık araması yapmadınmı hocam.
Bornova - izmir
Bul
akya guzelmis Hocam..afiyetleSeerf
bu arada sen acaip renk mi yapmissin..yoksa fotodan mi?
kacan baliga yazik olmusSnifsinf..bir dahakine insallahAffet daha da buyukleri rastgelir
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:Bu sene leyleği havada görenlerdensin,maşallahın var Ufuk hocamAlkisyolculuğunun ilk ayağı Aydıncık da balık az olsada denizin balığın keyfini almışsınGulumsecıplak iyiymiş afiyetleSeerfvarış yerin Zonguldakda balık araması yapmadınmı hocam.

Teşekkürler Orhan abi. Zonguldak ta balığa bakamadım.Bir gece kaldım pazar günü döndüm. Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Maşallah hocam harikasın kuzuda tam kuzuymuş fotolarda harika olmuş emeğine sağlık.Alkis
Teşekkürler Haşim Seerf
efese yazdı:çok güzelmiş elinize sağlık
Teşekkürler Nadir Gulumse
bucalıfikret yazdı:hocam eline sağlık bereketli av olmuş isteksiz olmana rağmen rast gele.AlkisSeerf

Sağolasın Fikret Sana da rastgele Seerf
Bul
muhammer41 yazdı:Tebrikler hocam hem ziyaret hemde balık avı iyi değerlendirmissin bizim buralarda bu balıktan yok bileAlkis afiyet olsun bereketi artsın rastgelsin.
Teşekkürler Muhammer abi.Evet Akdeniz ve Ege de var bu balıktan.

Albatros-gr yazdı:akya guzelmis Hocam..afiyetleSeerf
bu arada sen acaip renk mi yapmissin..yoksa fotodan mi?
kacan baliga yazik olmusSnifsinf..bir dahakine insallahAffet daha da buyukleri rastgelir
Teşekkürler Faruk Haklısın güneş ve rüzgar fena yaktı,bronzlaşmışım.Tekrar normale döndüm ama.Kaçan balık nasipte yokmuş demekki.Fakat makinaları yenileme zamanı gelmiş,onu anladım.. Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi