15-10-2011, 17:25
Geçtiğimiz hafta 3.10.2011 tarihinde,bacımın yanındaki sevgili anacığımı almak için Mersin in Aydıncık ilçesine gitmiştim.Oradan alıp Zonguldak a götürdüm. Gitmişken orada 4 gün kaldım.Yaz aylarına göre oldukça sakindi.Hem tenha hem de bunaltıcı sıcak yoktu.Yani tam balık avlanacak ortam vardı ama benim pek canım istemiyordu nedense.Öyleki yem için aldığım ekmek 3 gün arabanın bagajında bekledi.Ucundan biraz koparmıştım.Bir kefal ile bir sargos yakalamıştım.
Gündüz vakit de geçmiyor tabi.Ben de arada atçek yaptım.Zargana topunun arkasına iki kulaç misinaya bağlı silikon sahte ile fotodaki balığı (Kuzu-Akya-Çıplak) aldım.Kuzuymuş öyle dediler.Bundan çok daha büyüğünü de 5 -6 dakikalık uğraştan sonra kaçırdım.Banax'ın Brissa modeli makinanın takılması nedeniyle balığı çekerken sorun yaşadım ve balık kaçtı.Artık o makinadan kurtulmam gerektiğine karar verdim.Bir tane de orta boy zargana yakaladım.Bunların yanında birkaç fotoyu da sizlerin beğenisine sunuyorum.Fotoları kendi cep tel. ile çektiğimden düzgün olmadı .Sevgi ve selamlarımla..
Gündüz vakit de geçmiyor tabi.Ben de arada atçek yaptım.Zargana topunun arkasına iki kulaç misinaya bağlı silikon sahte ile fotodaki balığı (Kuzu-Akya-Çıplak) aldım.Kuzuymuş öyle dediler.Bundan çok daha büyüğünü de 5 -6 dakikalık uğraştan sonra kaçırdım.Banax'ın Brissa modeli makinanın takılması nedeniyle balığı çekerken sorun yaşadım ve balık kaçtı.Artık o makinadan kurtulmam gerektiğine karar verdim.Bir tane de orta boy zargana yakaladım.Bunların yanında birkaç fotoyu da sizlerin beğenisine sunuyorum.Fotoları kendi cep tel. ile çektiğimden düzgün olmadı .Sevgi ve selamlarımla..

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]