Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sürpriz Yolculuk
hayranım senin şu balıkçılığına hocam.yer,zaman.mekan,deniz tanımıyorsun.deniz varsa balıkta vardır ve hocam o balığı bir şekilde alır.terikler,tebrikler,tebrikler....afiyetler,afiyetler,afiyetler.....kaçan balıkta şimdilik elinden kurtulmuş.nasılsa seni bekleyecek bir dahakine.hemde dahada büyümüş olacak.takım konusu önemli.azda olsa insanın canını sıkıyor.yeni takımlar şimdiden hayırlı olsun hocam.Alkis
Bul
yycolak yazdı:hayranım senin şu balıkçılığına hocam.yer,zaman.mekan,deniz tanımıyorsun.deniz varsa balıkta vardır ve hocam o balığı bir şekilde alır.terikler,tebrikler,tebrikler....afiyetler,afiyetler,afiyetler.....kaçan balıkta şimdilik elinden kurtulmuş.nasılsa seni bekleyecek bir dahakine.hemde dahada büyümüş olacak.takım konusu önemli.azda olsa insanın canını sıkıyor.yeni takımlar şimdiden hayırlı olsun hocam.Alkis

Teşekkür ederim Yalçınım.Balık varsa birşeyler yapıp edip almaya çalışıyoruz tabi.Nasip işi bir yerde de. Pek keyfim yoktu ama şansımı denedim yine de. Evet dediğin gibi emektar makinalar yavaş yavaş isyan etmeye başladı.Ufaktan yenilemek gerekiyor. GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ufukçuğum ben her zaman yazdığımdan bir tanede sana dilekte bulunayım ALLAH şansını açık kısmetini bol etsin amin .Güzel balık Orhan bey çıplak dedi haklıdır bende çatal kuyruk sandım ama Orhanbey kaklı sanıyorum.Happy
Bul
hus213 yazdı:Ufukçuğum ben her zaman yazdığımdan bir tanede sana dilekte bulunayım ALLAH şansını açık kısmetini bol etsin amin .Güzel balık Orhan bey çıplak dedi haklıdır bende çatal kuyruk sandım ama Orhanbey kaklı sanıyorum.Happy

Teşekkürler Hüseyin abi. Ben de çıplak olarak biliyorum.Hep birbirine benziyorlar zaten.O yörede bu balıklara genel olarak " avcı " diyorlar. GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
hem helal hemde alacağın olsun hiç bahsetmedin ya güzel balıkmış.sen banaxtan ayrılacaksan bana verebilirsin.. benim onunla uzun birlikteliğim olurSiyirdimafiyet olsun hocam harikasınAlkisAlkisbencede çıplak Hi
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:hem helal hemde alacağın olsun hiç bahsetmedin ya güzel balıkmış.sen banaxtan ayrılacaksan bana verebilirsin.. benim onunla uzun birlikteliğim olurSiyirdimafiyet olsun hocam harikasınAlkisAlkisbencede çıplak Hi

Valla ne bileyim işte, yüzyüze görüşemedik ya ondandır.Fotodaki makina, pek adam olacağa benzemiyor.Bakım da yapmıştım ama sx serisinden farklı bu.Daha hafif bir makina. Smile
Bul
güzel balıklar çıkmış artık bayramda bende zong gidecem bende hava iyi olursa gitmeyi düşünüyorum bu aralarda çok balık varmış oralarda
Bul
İçimden Kısmetin o kadarmış demek geliyor ama şansızlık yaşamışsın. Hocam sen de çok iyi bilirsin ki balık işinde başta malzemelerimiz iyi olmalı. Çok yazık olmuş. İyi malzeme iyi av deniz ananın kısmetimize ne vereceği belli olmuyor. Hazırlıksız yakalanmışsın. Neyseki tesellisi varmış Akya sana yolluk olmuş. Afiyetle ve bereketle. Yeni malzemenin fotolarını da bekliyoruz.AlkisAlkis
Bul
ssevdim yazdı:güzel balıklar çıkmış artık bayramda bende zong gidecem bende hava iyi olursa gitmeyi düşünüyorum bu aralarda çok balık varmış oralarda

Zaman zaman palamut akını olmuş.Ben gelirken de lüferden bahsediliyordu.Rastgele Seerf

ALTAYLI yazdı:İçimden Kısmetin o kadarmış demek geliyor ama şansızlık yaşamışsın. Hocam sen de çok iyi bilirsin ki balık işinde başta malzemelerimiz iyi olmalı. Çok yazık olmuş. İyi malzeme iyi av deniz ananın kısmetimize ne vereceği belli olmuyor. Hazırlıksız yakalanmışsın. Neyseki tesellisi varmış Akya sana yolluk olmuş. Afiyetle ve bereketle. Yeni malzemenin fotolarını da bekliyoruz.AlkisAlkis

Vallahi Ercan abi , Shimano alivio 60 vardı surf için kullandığım.Ağır olduğu için onu değil de banax ı kullandım at çek te hafif olsun diye.
O da kelek yaptı Siyirdim Nasip değilmiş ama balığı gördüm 2 kg ın üstündeydi.Makinalar eskidi birisi hariç.Artık ufak ufak yenileyeceğim, sizlerle de paylaşacağım tabi. Seerf
Bul
Arkadaşlar bu fotoları unutmuşum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi