Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu günün sazanları
bu gün iki komşumun zoruyla kazana gittik sazanaHappy kafiyeli oldu kısmetimizde bu iki sazancık varmış.ikisinide şamandıralı olta ile aldım büyük olan sazların içinden karaya çıkana kadar bana ecel terleri döktürdü Baby ama en son kıyıda merhabalaşınca seninle kalayım bari dedi bende çook memnun oldum eve getirincede karşı komşuya hediye ettim.artık onlara afiyet olsun Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Maşallah abi bereketli olsun süper olmuşAlkiskomşunun kısmetiymiş nice güzel avların olsun.Seerf Arap gibi stok yap at dondurucuya belki bir org. olurda buluşursak senden özel bir yemeğini isteriz Boboona göre canım abim.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Maşallah abi bereketli olsun süper olmuşAlkiskomşunun kısmetiymiş nice güzel avların olsun.Seerf Arap gibi stok yap at dondurucuya belki bir org. olurda buluşursak senden özel bir yemeğini isteriz Boboona göre canım abim.Siyirdim

teşekkürler haşim eh işte bu günün kısmeti.haşim sazan için söz veremem ama levrek için söz yalovada org olsaydı oraya gelecekti ama olmadı turanköyede götürmedim neden bende bilmiyorum ama gitmedi Babyorada nasıl olsa tutar yeriz mantığı geçerli oldu sanırım ama yalovada kesin millet aç kalacaktıSiyirdim onun içindir yalovaya ne zaman gidersem çantamda balık olacaktır benim ne olur ne olmaz. yok be ben sazanı stok etmem ama levreği ederim. zaten hemen eline tutuşturduk resimleri bile onun mufakta çektik apat topar Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
maşallah abicim seninle komşu olmak varmış anasını satayım çok yakışıklılar çokAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:maşallah abicim seninle komşu olmak varmış anasını satayım çok yakışıklılar çokAlkis

Happy görüntüsü bile iştah kabartıyor dimi ama gelde komşu olma Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Happy görüntüsü bile iştah kabartıyor dimi ama gelde komşu olma Seerf

denizcilerin çoğu kokar kılçıklı falan der ben cidden severim sazanı..Boboiştah kabartmak ne kelime inan midem yandı acı acıBobo
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:denizcilerin çoğu kokar kılçıklı falan der ben cidden severim sazanı..Boboiştah kabartmak ne kelime inan midem yandı acı acıBobo

göndereyimde midenin yanmasını alsın yada dur görüntüsünü kaldırayım başkasınında biryerleri yanmasın Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ellerine sağlık, güzel sazanlar, benim öyle hayırlı komşularım yok. Avın bol olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Kamil ellerine sağlık, güzel sazanlar, benim öyle hayırlı komşularım yok. Avın bol olsun.

teşekkürler abim amma yaptın abi sende daha iyisi var kendin avcısın daha ne olsun Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:göndereyimde midenin yanmasını alsın yada dur görüntüsünü kaldırayım başkasınında biryerleri yanmasın Smile

yok yok gönderme stoktan yaparım bir şeylerSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sezon bereketli başladı... günün canlı yayını avcıhakan 21 5,689 11-07-2014, 11:41
Son Yorum: bucalıfikret
  2010 sazanları Kamil ILIPINAR 36 5,043 03-01-2010, 18:34
Son Yorum: tepeli35
  26.12.2009 sazanları Kamil ILIPINAR 42 5,276 30-12-2009, 21:54
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  2007 sazanları ozoca51 19 2,855 19-02-2008, 16:46
Son Yorum: radam
  kızılırmak sazanları Kamil ILIPINAR 16 2,862 01-10-2007, 23:58
Son Yorum: ALTAYLI
  Kısa günün.... Lakerda 18 3,618 05-06-2007, 00:59
Son Yorum: ekmekçi
  konya sazanları AVCI 17 4,194 08-01-2007, 21:39