Yorumları: 2,864
Konuları: 93
26-10-2011, 14:43
(Son Düzenleme: 26-10-2011, 14:59, Düzenleyen: nihatkr.)
LeVrEkCi yazdı:sokakta hams temizlemek zor olur yaww temizletip yıkatıp almak lazım
e tamam ben hala ıkı kasa benden diyorum. temizlettiririm ben. sorun yok. siz zamanı yeri söyleyin yeter. hava hafifte serin olsunki iyice yensin. hatta deniz kıyısı olursa ıkıde kamış sallarız.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
nihatkr yazdı:e tamam ben hala ıkı kasa benden diyorum. temizlettiririm ben. sorun yok. siz zamanı yeri söyleyin yeter. hava hafifte serin olsunki iyice yensin. hatta deniz ıyısı olursa ıkıde kamış sallarız.
ben u organizasyonların en iyi yapıldığı yer olarak kartal koçtaş önünü görüyorum hem otopark sorunu yok hem olta atılabilinir hem mangal yakılmasında sorun yok.cuma yada pazar gece yapalım bi plan..ctesine güvenemiyorum tekirdağda olabilirim.
1 şişe tekirdağ menba suyuda benden olsun
haftaya olsun nihat bi duyuru yapalım gelenler duysun 1 haftada.hem herkes tanışmışda oluruz güzel olur.
LeVrEkCi yazdı:haftaya olsun nihat bi duyuru yapalım gelenler duysun 1 haftada.hem herkes tanışmışda oluruz güzel olur.
haftaya arefe ama biliyorsun. katılım az olmasın.
LeVrEkCi yazdı:ben u organizasyonların en iyi yapıldığı yer olarak kartal koçtaş önünü görüyorum hem otopark sorunu yok hem olta atılabilinir hem mangal yakılmasında sorun yok.cuma yada pazar gece yapalım bi plan..ctesine güvenemiyorum tekirdağda olabilirim.
1 şişe tekirdağ menba suyuda benden olsun 
Şişe suyunu unutmuşum peki bir şişe Jack Daniel's da benden o zaman. Balıklar balıklar balıkçıdan olacak nasılsa
nihatkr yazdı:haftaya arefe ama biliyorsun. katılım az olmasın.
evet yaa dur bakalım hafta son uhava raporları tam çıksında yapalım bişeyler.
nihatkr yazdı:Şişe suyunu unutmuşum peki bir şişe Jack Daniel's da benden o zaman. Balıklar balıklar balıkçıdan olacak nasılsa 
hohoooo hamsi jack ile tanışsın o zaman bakalım
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Her türlü uçar, kaçar, yüzer, kırar, döker, parçalar, keser, doğrar, ufalar tarzı faaliyetlerde bulunaraktan

gelirim...
Ancak; bu hafta fazla adam toplayamayız, bir sonraki hafta pazar bayramın 1. günü, sonraki hafta mangalda hamsi kokuları var gibi göründü bana

Baştada dediğim gibi bayramın 1. günü hariç tüm günlere ben varım.
MaVrUşGiL yazdı:Her türlü uçar, kaçar, yüzer, kırar, döker, parçalar, keser, doğrar, ufalar tarzı faaliyetlerde bulunaraktan
gelirim...
Ancak; bu hafta fazla adam toplayamayız, bir sonraki hafta pazar bayramın 1. günü, sonraki hafta mangalda hamsi kokuları var gibi göründü bana 
Baştada dediğim gibi bayramın 1. günü hariç tüm günlere ben varım.
Serkan bencede bayramdan sonraki hafta en uygun hafta gibi görünüyor. Bana bu haftada uyar ama katılım az olur sanırım. Zaman azlığı sebebiyle.
tamam o zaman bayramdan sonraki pazar yapalım 13 kasım hava karda olsa hamsiyi mangalla buluşturalım

uyarsa konuyu açarım.