31-10-2011, 12:26
Bereketli olsun faruk abi soguk havaya ragmen iyib balik almissiniz insallah daha bolarina ras gelirsiniz
30/10/11 Albatros-gr paragat avi
|
31-10-2011, 12:26
Bereketli olsun faruk abi soguk havaya ragmen iyib balik almissiniz insallah daha bolarina ras gelirsiniz
31-10-2011, 12:27
siz günü kurtarmışsınız faruk abi,ahtapot düzeneği güzelmiş ahtapotlarda sağlam boydaymış,bereketli olsun rastgele.
![]()
31-10-2011, 16:19
tedirgin SaZaN yazdı:eline sağlık abi, sen bizim gibi havayı bahane edip tembellik yapanlar sınıfından değilsin açıkça,öğleden sonra 1 de kalkıp birde havayı bozuk görünce bastı bir tembellik,ama sana işlememiş işte, hangimiz daha genç görüyorum işte,afiyetle:: Salih Reis yazdı:Faruk abicim bu eziyete daha iyileri de gelseyde daha çok sevinirdim. Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi soğuk falan vız gelmiş size bereketli olsun, Ayhan kaptanada selamlar..: doktor yazdı:Faruk abim tebrik ederim denizden gene kısmetinizi almışsınız devamı daha bereketli olur inşallah afiyet olsun sayın abim saygılar. Marduk yazdı:maşallah maşallah Köksal yazdı:Maaşallah abi soğukta motor kullanmak barakata serip toplamak kolay değil bereketli olsun. ciko yazdı:Bereketli olsun faruk abi soguk havaya ragmen iyib balik almissiniz insallah daha bolarina ras gelirsiniz LeVrEkCi yazdı:siz günü kurtarmışsınız faruk abi,ahtapot düzeneği güzelmiş ahtapotlarda sağlam boydaymış,bereketli olsun rastgele. cok tesekkurler beyler.. sizlerede bundan iyi vlar dilerim... Salih sardalya ile,derin sulara buyuk balik icin atarlar sanirim..sinagrit,fangri ..v.s. bizde o derinlikleri bulmak icin bizim tekneler ile gitmemiz imkansiz...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
31-10-2011, 18:22
farukcum lingi buldum galiba.bir bakıverirsen..
![]() Vurmak yok,dövmek yok. - Amatör Balıkçı evet olmuş.afiyetle kardeşim.
31-10-2011, 18:40
yycolak yazdı:farukcum lingi buldum galiba.bir bakıverirsen.. tesekkurler Yalcin.. 2 asprin ve 20 dakika .. ![]() bu defa denenecektir..ahtapotlar..buzlukta 3 tane oldular ![]() ................................................... bende buradan sana ufak bir tarif vereyim.. hani kaynadiktan sonra dokulduler ya.. tmm iste bundan sonra uzerindeki deriyi soy..fakat ayaklarindaki vennduzleri birak..sirt derisini yuz..zaten pistikten sonra kolay yuzuluyor.. devaminda,renk alincaya kadar(pembe)mangala koy... sonra tabakta uzerine zeytinyag limon kekik koyup..hemen sicak servis yap... afiyet olsun ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
31-10-2011, 20:43
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Yalcin.. allaaaaaah biliyorum onu yaptım bir-iki.nefis olur nefiiiiiis.delirttin beni, yine.şimdi gireceğim denize ahtapot peşine neredeyse. ![]() ![]()
31-10-2011, 20:55
Tebrikler Faruk abi güzel av olmuş. Bu arada yunanistanın neresindesin ? bayramda arkadaşla yunanistana gezmeye gelicez bulgaristandan. yakın yerlerdeysen yanına uğramak isterim.
Sazanları özledim...
31-10-2011, 22:12
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Mehmet abi.. abi yine çok güzel balıklar almışsınız ahtapotlarda süper olmuş. işçiliğini yaptıysan zeytinyağı limonla yemede yanında yat. ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
31-10-2011, 22:23
çok güzel balıkçılık olmuş..bende en kısa zamanda bir paragat yapacam 1000 iğne falan..biraz az ama olsun..akşam yemeklik bişiler tutsam yeter.
![]() ![]() ![]() ![]()
31-10-2011, 23:37
Süper av olmuş Faruk abi.
![]() Ahtapotta rakıyla ne güzel gider....Hımmmm ![]() Ayhan arkadaşa da selamlar... Rastgele.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|