Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26/10yycolak moralim sıfır
Şekerim son durum nasıl ? kara kızımızın neşesi yerindemi..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Şekerim son durum nasıl ? kara kızımızın neşesi yerindemi..

şimdi yanından geldim,keyfimiz yerinde şükür.cumayı bekliyoruz.allahın izniyle atlattıkmı rahatız.sağol şekerim.76
Bul
yycolak yazdı:şimdi yanından geldim,keyfimiz yerinde şükür.cumayı bekliyoruz.allahın izniyle atlattıkmı rahatız.sağol şekerim.76

İnşallah şekerim inşallah iyileştiğini dörtgözle bekliyoruz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ağbiciğim çok üzüldüm konuya şimdi vakıf oldum acil şifalar versin yanaklarından öpersin
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
sirenia yazdı:ağbiciğim çok üzüldüm konuya şimdi vakıf oldum acil şifalar versin yanaklarından öpersin

çok teşekkür ederim kardeşim sağolasın.
Bul
iyi haberlerinizi bekliyoruz.AffetAffet
Bul
bucalıfikret yazdı:iyi haberlerinizi bekliyoruz.AffetAffet

bizde öyle sağol şekerim.76
Bul
kontrola gittik bu gün.çok şükür iyi havadisi aldık.bayram bu günden başladı.hepinize sonsuz teşekkürler.iyiki varsınız.moral oldunuz bana bu zaman içinde.seviyorum hepinizi.Alkis
Bul
yycolak yazdı:kontrola gittik bu gün.çok şükür iyi havadisi aldık.bayram bu günden başladı.hepinize sonsuz teşekkürler.iyiki varsınız.moral oldunuz bana bu zaman içinde.seviyorum hepinizi.Alkis

hadi geçmiş olsun,dikkat etsin kendinede biran önce kaynasın kurtulsun..öptüm yanaklarından Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:hadi geçmiş olsun,dikkat etsin kendinede biran önce kaynasın kurtulsun..öptüm yanaklarından Alkis

sağol canım benim,teşekkürler.76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi