Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resimdeki gizem :)
Evet arkadaşlar bu resime bakınca ne görüyorsunuz, ne düşündürüyor size, ne hissediyorsunuz fikirlerinizi yazarsanız sevinirim Smile

[SIZE="4"]14 numaralı mesajda ilgili cevaplama yapılmıştır[/SIZE]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Serkan abi elektirik direği sanki yanlış yere kurulmuş
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Telefon tellerine sanki sahte takılmış atan vatandaş aynı benim gibi atmışSiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Bunlar bir köye giden telefon hattı sanırım Haşimin düşüncesine katılıyorum şöyleki görünen akan bir dere ise vede suyu temizse güzel av yapılacak ve piknik yapılacak yer denilebilinir.Tabi ağaçlardan mahsun bir arazi.
Bul
Direk elektrik direğine talihsizce takılan oltayı gördümGulumse O an içinden geçenleri de tahmin ettimSiyirdim
Bul
Turna'ya olta atan arkadaş.Alttaki telefon telinin sola üstteki telefon telinin sağa gittiğini fark edememiş olacakki misineyi tellere taktırmış.Hadiordan
Soldaki sazlıkların arasında bir Turna kafayı çıkarmış tellere bakıyor.Hi
Bide sağ tarafta üzerinde (sabisinden satlık arazi. Yazan tabela var.)SiyirdimSeerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
inceden bizim buradaki Mollaköy göletlerine benziyor, hemen hemen her telde bir sürü takılmış kaşık ve mantar bulunuyor..şükür sadece bir kere firketeden sonra bağladığım takımı taktırdım,mantar ve kaşıklarımı sadece suda bırakmayı prensip edinmişim bir kere SiyirdimHappy
Bul
bo gölette turna yoktur sayın balıkçımBoboRolleyes
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
harika bir doğa ortamına atılmaya çalışılan medeniyet tohumları bana gizemli geldi.gölet ikiye bölünmüş gibi,medeniyetle savaşan doğa.Mahcup
Bul
Foto nun sağ üst tarafında da su birikintisi var sanki.Öndeki suyun devamı olabilir,gölet değil de girinti yapmış dere olma ihtimali var.Tellerde de şamandıralı takım var galiba.
Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Resimdeki güzelliğe bakın ufuktan26 30 4,108 28-06-2010, 10:59
Son Yorum: fotokopici
  resimdeki çocuğu tanıyormusunuz? araphüso26 51 5,071 18-07-2008, 09:20
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi