Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resimdeki gizem :)
Resimdeki gizem Smile
Evet arkadaşlar bu resime bakınca ne görüyorsunuz, ne düşündürüyor size, ne hissediyorsunuz fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

----------------------------------------------------------------------------------------------------

resmi almayı beceremedim ama karşı kıyıdaki sağ alt köşede sazlarla birlikte garip bir gölge var boğaya benziyor sanki....yine sağ alt kenarda iki foto monte edilmiş gibi.
Bul
turna+ şamandıra+ mangal = benSeerf
Bul
1- sonbahharın harika görüntüsü
2-güzel bir avlak yeri
3-teldeki şamandıra takımı Siyirdim
yorumu bol olan kare teşekkürler kayınçom Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Diğer resimleri ekliyorum Siyirdim bu üstün yetenek kimlere aitse ayrıca arkadaşları tebrik ediyorum çünki aynı noktada 3 tene şamandıra Bobo

Bu arada bu kısım göl ve deniz birleşme noktasıdır ve bol miktarda iri kefal yapar, bu kefaldeki mantığıda hiç anlamamışımdır baharda göle girmeye kışında gölden kaçmaya çalışırlar Happy

En altdaki resimde denizle birleşme görüntüsüdür.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Çok iri kefaller vardır orada Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Sevgili serkan kefalin önemli özelliği kıyıya sığ sulara veya bataklığa yumurta bırakmak için girerler.Aynı zamanda denizden gelip dere yataklarında havyar bırakırlar.76
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Birde resimleri seçmek bizler için zor oluyor birdahakine yakın çekim olsun.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Birde resimleri seçmek bizler için zor oluyor birdahakine yakın çekim olsun.Siyirdim

Yaşlanmışsın Haşimim ondandır Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Birde resimleri seçmek bizler için zor oluyor birdahakine yakın çekim olsun.Siyirdim

Abi bak sonradan eklediklerimde yakınlaştırılmışları var Bobo hem kafadan bunları eklesem muhabbeti nereden çıkacak Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
yycolak yazdı:Resimdeki gizem Smile
Evet arkadaşlar bu resime bakınca ne görüyorsunuz, ne düşündürüyor size, ne hissediyorsunuz fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

----------------------------------------------------------------------------------------------------

resmi almayı beceremedim ama karşı kıyıdaki sağ alt köşede sazlarla birlikte garip bir gölge var boğaya benziyor sanki....yine sağ alt kenarda iki foto monte edilmiş gibi.

HappyHappy Yalçın montajı sen mii yaptın yoksa.Neler gördün öyle Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Resimdeki güzelliğe bakın ufuktan26 30 4,224 28-06-2010, 10:59
Son Yorum: fotokopici
  resimdeki çocuğu tanıyormusunuz? araphüso26 51 5,239 18-07-2008, 09:20
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi