Yorumları: 228
Konuları: 11
Pazar gününü yine mırmır avına ayırdık cumartesiden yemlerimizi ayarlayıp
erken satte yerimizi aldık hava buz gibi poyraz 3/5 gibi esiyor iliklere kadar
soğuk işliyor söylenerek oltaları salladık öyleye dogru ara ara güneş çıksada öğleden hemen sonra avı sonlandırıp toplamda beş balıkla evin yolunu tuttuk yem mamun takım iki köstekli iskandil bu sefer soğuktan balıkları evde çekmek geldi aklıma kusura bakmayın .
imageshack.us/photo/my-images/204/13112011565.jpg/]
![[Resim: 13112011565.jpg]](http://img204.imageshack.us/img204/5885/13112011565.jpg)
[/URL]
Uploaded with
ImageShack.us
Hepinizin avları daim ve bereketli olsun rastgelsin.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
muahmmer ağabey 5 balıktan üç tanesi senin payına düşmüş anlaşılan.avlaktaki o soğuktaki durumunuda görmek isterdim açıkçası. balıklarda çok güzel oltana sağlık. birde kamerada tarih ayarlarınıda yaparsan tamamdır bu iş
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 675
Konuları: 91
muhammer abi bi önceki raporuna yorum yapmadım ama buna yapacağım.balıkların boyları çok güzel.meranın fotoğrafını da çok beğendim.maşallah mırmırın lezzeti on numaradır.afiyet olsun.mamunu nerden temin ettiğin ve meranın yerini özelden paylaşmak istersen minnet duyarım.sevgiler..
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Muhammer abi..soguk havaya ragmen baliga cikmissiniz helal sizlere..

mirmirlarin boylari guzel .

.afiyet olsun

bu gunlerde burada da oltada mirmir var..
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Güzel boy mırmırlar bereketli olsun Muhammer bey..
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
araphüso26 yazdı:inanırım tabi sayın abim tereddüdütüm bile olamaz.o sayılar fotonunu dışında olunca dikkat etmemişim rast gelsin
bir daha olmasin..

daha dikkatli ol
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
maceratorr yazdı:muhammer abi bi önceki raporuna yorum yapmadım ama buna yapacağım.balıkların boyları çok güzel.meranın fotoğrafını da çok beğendim.maşallah mırmırın lezzeti on numaradır.afiyet olsun.mamunu nerden temin ettiğin ve meranın yerini özelden paylaşmak istersen minnet duyarım.sevgiler..
Özele gerek yok rıfat burdanda söyleyebilirim şu sıralar kavaklıdan karamürsele kadar kumluk yerlerden sabırla beklersen verim alırsın ben yemi izmitteki balık malzemecilerinden alıyorum avlandığım yer ulaşlının girişi sana rast gelsin diyorum.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
maceratorr yazdı:muhammer abi bi önceki raporuna yorum yapmadım ama buna yapacağım.balıkların boyları çok güzel.meranın fotoğrafını da çok beğendim.maşallah mırmırın lezzeti on numaradır.afiyet olsun.mamunu nerden temin ettiğin ve meranın yerini özelden paylaşmak istersen minnet duyarım.sevgiler..
Rıfat bizim tarafta Altınova'da; Hersek gölü içinden mamun çıkarıldığını gördüm.İlk olarak oradan mamun çıkarıldığını Haşim'den duymuştum.Bu gölün ağzı denize açılıyor ve çok sığ.Burada mamuna ''kaçamarmara'' da diyorlar..