Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avlanan Vatoz Doğum yapıyor. Müthiş İlginç
Ben hayatımda böyle birşeyi birdaha göreceğimi düşünmüyorum.

Adam vatozu havaya kaldırıken arkasından pat pat yavrular düşüyor.

Çok ilginç. Çok.

Alıntı
Haber365

Yakalanan Vatoz Doğurdu
Bul
gerçekten ilginç bir video olmuş yarısına kadar seyrettim sonunda salıyordur inşallah hepsini birden...en baştan salması lazımda işte video çekecek ya eşşek kafalıBaby
Bul
LeVrEkCi yazdı:gerçekten ilginç bir video olmuş yarısına kadar seyrettim sonunda salıyordur inşallah hepsini birden...en baştan salması lazımda işte video çekecek ya eşşek kafalıBaby

Salıyor ama, anne sanırım telef olmuştur. Bebeler yaşıyor.
Bul
Yok abi sen rahat ol 10 dakikadan fazla kıyıda kalmışını onu tutanı zor ikna edip kendi ellerimle salmıştım ve sanki yeni çıkmşçasına yüzüp gitmişti Seerf
Salmama sebebi çok iyiydi Siyirdim yine oltama gelirse, boşver gebersin nasılsa etide yenmiyo idi Hadiordan
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Salmama sebebi çok iyiydi Siyirdim yine oltama gelirse, boşver gebersin nasılsa etide yenmiyo idi Hadiordan

İşte yurdum insanından bir fantazi. Yenmiyor gebersin Rolleyes biz adam olmayız bir milimde ilerlemeyiz. Hadiordan
Bul
sabah facede görmüştüm nihatcım,iyiki suya geri verdi zavallıları.yoksa yanmıştı...NayirolamazRolleyes
Bul
Hakikaten çok ilginc facede seyretmiştim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
nihatkr yazdı:İşte yurdum insanından bir fantazi. Yenmiyor gebersin Rolleyes biz adam olmayız bir milimde ilerlemeyiz. Hadiordan

adamlar bu balıklarla ne belgeseller çekiyor,deniz altında görünce ne kadar tedirgin olsamda insana hiçbir zararı yok bunların.insanımız en vahşi yaratık aslında.Baby
Bul
madem dogurcagını anlamış niye suya geri salmamış Baby şimdi video cekti diye ona'' En iyi Dogum Videosu Ödülü '' nü falan verceklerini mi sanıyor Rolleyes
Bul
benim bildigim vatoslar,bu aylarda yavrularini kiyiya birakmak icin kiyiya gelirlermis...ve hali yani tehlikeli bir durum oldugunda...hemen yavrularini birakirlarmis..bunu bir profesyonelden duymustum..
videoda da oyle bir durum soz konusu....
fakat guzel bir goruntu degil...ne yazik kiHadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hayvanın müthiş zekası! maxtar 16 8,059 18-11-2013, 23:46
Son Yorum: YaKaMoZ
  Müthiş Yayınlar. vetilmed 20 5,918 12-02-2008, 22:02
Son Yorum: lvntaydin
  tırıvırı ile avlanan doğa katilleri harslan1978 9 3,415 25-02-2007, 20:17
Son Yorum: ALİCO
  müthiş görüntü harslan1978 14 3,939 23-12-2006, 11:11
Son Yorum: RIFAT YAMAN

Hızlı Menü: