Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kasım sonu avı
Uzun süredir hava muhalefeti nedeniyle çıkamadığım balık avına met bugün uygun olacağını gösterince dünden hazırlıklarımı yapıp sabah erkenden kalkıp duruma baktım benim mercan avlağında sardalyacılar var merayı bozmuş olsalarda gitmeyi düşündüğümden onlar ağlarını toplarken ben teknemin yanına deniz çok fazla çekilmiş durumda böyle olunca tekneyi deniz atmak daha bir zor oluyor.Teknemin burnunu denize verip malzemelerimi taşımaya başladım ikinci turda benim tekne denize açılmışSiyirdimhaydi koş tekne daha fazla açılmadan yetişdim,yetişmesinede bu soğukta deniz banyosunu hiç tavsiye etmemHappymalzemelerimi taşırken boy çizmesini giymemenin cezası oldu,tekneyi yeniden kıyıya aldım eve gidip üstümü değiştirip yine teknemin yanına günümde bugün iyi başlamış olduHisonunda mercan merasına vardım derinlik 65 mt lerde oltayı sardalyayla yemleyip dibe yolladım balık var ama belliki haramiler var anında yemleri temizliyorlarHadiordanbir iki üç olacak gibi değil olta takımını daha küçük kancalıyla değiştirdim(numarası arapta) yemde ise hırsızda sardalya kösteklerde taze sülüneze döndüm, başladım haramileri almaya,gelenler mandagöz mercan arada izmarit ve kupes haramilerden nasıl olduysa dört tanede mercan geldi.Öğlene kadar gelenler komşuma ve site görevlilerine bile yettiGulumseakşam ise uyanık iki anne kedinin getirip evimin önüne bıraktığı yedi yavru kediyede iyi bir ziyafet olduGulumsedaha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle,rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
ıslanman çok hoşuma gitmese balıkları görünce rahatladım maşallah güzel balık olmuşbir kere avlandım senin merada fakat tadı damağımda afiyet bal şeker olsun babacımAlkis Rosesenin yanına benim gibi bir miço şart baba sen kayığı tut ben yükü taşırımSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
orhan abi ne güzel bir emeklilik yaşıyorsun karaburunda.av zevkli geçmiş bide o 7 fırlamaya ne demeliHappy keyifli günlerinin dahada keyiflenmesi dileğiyle...
Bul
Bereketli olsun orhan abi ıslanmaya göre balıkta gelmiş afiyet şeker olsun.Seerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
araphüso26 yazdı:ıslanman çok hoşuma gitmese balıkları görünce rahatladım maşallah güzel balık olmuşbir kere avlandım senin merada fakat tadı damağımda afiyet bal şeker olsun babacımAlkis Rosesenin yanına benim gibi bir miço şart baba sen kayığı tut ben yükü taşırımSiyirdim
Deniz bu günlerde çok çekildiği için ayar tutmadıHappyyine beklerim arap inşallah mercan merasınada giderizGulumse
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi, süper iş yapmışsın AlkisSeerfAlkis afiyet şeker olsun...
Bu zamanda o yavrulara verdiklerin gibi hiç bir şeyin kıymeti olamaz Smile yüreğine sağlık.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
merttekol yazdı:orhan abi ne güzel bir emeklilik yaşıyorsun karaburunda.av zevkli geçmiş bide o 7 fırlamaya ne demeliHappy keyifli günlerinin dahada keyiflenmesi dileğiyle...
Teşekkür ederim Mert,Allah herkesin gönlüne göre versin.O yedi fırlamayı sorma gitsinSiyirdimbüyütünceye kadar işim işHappy
Bornova - izmir
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun orhan abi ıslanmaya göre balıkta gelmiş afiyet şeker olsun.Seerf
Bugünler balığın keyif verdiği zaman,ne varki hava müsade etmiyor Haşim teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi, süper iş yapmışsın AlkisSeerfAlkis afiyet şeker olsun...
Bu zamanda o yavrulara verdiklerin gibi hiç bir şeyin kıymeti olamaz Smile yüreğine sağlık.

Dört tanesini tam büyüttüm derken üç daha eklendiHappyevimin girişinde yataklarınıda serdimSiyirdimbirde bunların büyükleri var onları hiç sormaGulumseteşekkür ederim SerkanSeerf
Bornova - izmir
Bul
bereketli olsun Orhan abi, eline sağlık,tuttuğun balıklar içinde beslediğin kediler içindeAlkisSeerf
mercan zaten tamamda izmarite de turanköy de yedikten sonra bayıldım,adıyla alakasız güzel bir tadı vardı.. gopesi çeşmede tuttum,olta zevki veriyordu az çok ama tadına bakamadım, yaşarsak bakarız elbet,yolumuz izmire daha çoooook düşecek..AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,828 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 5,135 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  19/20 KaSıM MaVrUşGiL BoĞaZ MaVrUşGiL 21 3,755 22-11-2012, 10:01
Son Yorum: Salih Reis
  13/14 Kasım MaVrUşGiL boğaz MaVrUşGiL 22 3,984 16-11-2012, 14:23
Son Yorum: murki
  12/13 Kasım MaVrUşGiL Boğaz MaVrUşGiL 41 5,491 16-11-2012, 14:04
Son Yorum: MaVrUşGiL
  22 kasim 2010 Çİnekop-vanoz avi BALIK and OZAN 20 5,293 26-11-2010, 03:37
Son Yorum: tahsinmersin
  17-19 KASIM 2010 çinekop avı BALIK and OZAN 22 5,028 23-11-2010, 21:23