Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ekip Buca'da Toplandı
bucalıfikret yazdı:hahahaha işte burda yanıldın sevgili bucalı (barış)kardeşim yaptı ev sahipliğini.Alkis

tabi ya.sendeki akrepleri unutmuşum.SiyirdimHadiordan
Bul
insanı imrendirmeye birebir olmuş bu buluşma Alkis tek kelime ile harikasınız.76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar sağolun varolun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
blue_zaire yazdı:Ayagına saglık ahmet abim ama konustuklarımızı unutma huseyın abıyle bırlıkte beklıyoruz bırdahakıne Gulumse

Fevzi inşallah aksilikler olmaz arapla orda oluruz çupralar savulun uzunla arap geliyor..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
vay vay vay olay mahali bizim çöplük ama bizim haberimiz yok.bi telefona gelirdik hani.alacağınız olsun ya.neyse artık birdahaki sefere diyelim..
Bul
merttekol yazdı:vay vay vay olay mahali bizim çöplük ama bizim haberimiz yok.bi telefona gelirdik hani.alacağınız olsun ya.neyse artık birdahaki sefere diyelim..

haha söyleyene bak. kaç kere aradım seni telefonu bile açmıyorsun. hadi işin var açamıyorsun daha sonra geri dön be kardeşim.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
merttekol yazdı:vay vay vay olay mahali bizim çöplük ama bizim haberimiz yok.bi telefona gelirdik hani.alacağınız olsun ya.neyse artık birdahaki sefere diyelim..

sen önce siteye giriş periyodunu ayarlada ondan sonra sitem et şekerim.bir görün bir kaybol ondan sonra haberim yok.türkiye ayağa kalktı uzunum izmirde diye.Wink
Bul
bucalı yazdı:haha söyleyene bak. kaç kere aradım seni telefonu bile açmıyorsun. hadi işin var açamıyorsun daha sonra geri dön be kardeşim.

AlkisAlkisAlkishelal sana bucalım.at fırçayı.yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.merdonun söylediğine bak.Hadiordan
Bul
yycolak yazdı:AlkisAlkisAlkishelal sana bucalım.at fırçayı.yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.merdonun söylediğine bak.Hadiordan

yani Yalçın abiSmile 365 kere mekanına geldim 1 kere yoktu. nasıl çalışıor bu adam anlamıyorum..Smile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:yani Yalçın abiSmile 365 kere mekanına geldim 1 kere yoktu. nasıl çalışıor bu adam anlamıyorum..Smile

büyükpatron beya.SiyirdimHappyRolleyes
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ilerya (niyazi) izmir/buca'da bucalıfikret 19 3,588 12-08-2009, 08:43
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi