Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fransaya öfke
Arkadaşlar bu işin Fransız ve diğerleri diye bir şey yok bunların hepsinin bilinç altında türk düşmanlığı var
Türk,ün Türk ten başkada dostu yok
Münkün olduğu kadar her zaman yerli sermaye kollanmalı

Merak ediyorum hepimiz ermeniyiz diyenler hala aynı fikirdemi öyleyse
Diyorum ki biz Türk olmaktan gurur duyuyoruz her zaman her şat altında bu ÜLKEYİ BAYRAĞIMIZI ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ
Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyorum Rahat Uyuyun
[SIZE="3"][/SIZE]
Her Zaman Doğruyu Söyle;Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın.
Kıyıcı
Bul
kıyıcı yazdı:Arkadaşlar bu işin Fransız ve diğerleri diye bir şey yok bunların hepsinin bilinç altında türk düşmanlığı var
Türk,ün Türk ten başkada dostu yok
Münkün olduğu kadar her zaman yerli sermaye kollanmalı

Merak ediyorum hepimiz ermeniyiz diyenler hala aynı fikirdemi öyleyse
Diyorum ki biz Türk olmaktan gurur duyuyoruz her zaman her şat altında bu ÜLKEYİ BAYRAĞIMIZI ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ
Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyorum Rahat Uyuyun

Harfiyen katılıyorum size birde fransız ürünlerini teşhir ettiğimiz gibi kullanabileceğimiz yerli ürünleri belirtelimki onlara yönelelim.76
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
İşte sırasıyla sözde Ermeni soykırımını tanıyan ülkeler :
■Uruguay : 1965, 2004, 2005 olmak üzere üç kez Ermeni soykırımı iddialarını kabul etti.
■Kıbrıs Rum Kesimi : 1982 yılında soykırım iddialarını kabul etti.
■Arjantin : Ermeni soykırımını tanıma tasarısı 1993, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007′de gündeme geldi ve hepsinde de kabul edildi.
■Rusya : Önce 1995′te sonra da 2005′de soykırımı kabul etti.
■Kanada:1996, 2000 ve 2004′te gündeme geldi ve her üçünde de kabul edildi.
■Yunanistan:1996′ta soykırımı tanıdı.
■Lübnan: Lübnan’da yaşan Ermeni lobisinin yoğun çabaları sonucunda 1997 ve 2000′de soykırım tanındı.
■Belçika:1998′de tanıdı.
■İtalya: 2000′de Ermenilere yönelik soykırım yapıldığını kabul etti.
■Vatikan: İtalya ile aynı yıl 2000′de kabul etti.
■Fransa: 2001′de Ermeni soykırımını tanıdı.
■İsviçre: Soykırım iddialarını 2003′te kabul etti.
■Slovakya : 2004′te tanıdı.
■Hollanda : 2004′te kabul etti.
■Polonya : 2005′te kabul etti.
■Almanya : 2005′te kabul etti.
■Venezuella : 2005′te kabul etti.
■Litvanya : 2005′te kabul etti.
■Şili : 2007′de kabul etti.
(Haber hakkı sitesinden alıntıdır)

Bir sürü DANDİK ülke kabul etmiş Fransa etse ne olur.Hadiordan Etmesseler... 65
Fransa meclisi geçirdi yasayı.Hadiordan
Bizim mecliste boş durmadı bu patırtıda AKP. CHP. MHP.BDP. Kardeşliğini gösterdi.Hi
Milletvekili emeklilik yasasını geçirdi.Hadiordan
İki dönemde emekli.Hadiordan Vatana millete hayırlı olsun.Snifsinf
8.000 tl kadar maaş söylenecek çok şey var ama... Ben onları çok seviyorum hepsini kucaklıyorum.

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
HAŞİM77 yazdı:Ben ne yapayım şaşırdım dün akşamdan beriHiarabayı aldım daha 3500 km yaptım binmeye nefret ediyorum.HadiordanSnifsinf

Haşim sen almışsın güle güle bin.Affet En azından biniyorsun.
Hatta fazla yüklen bağırttıra bağırttıra bin.Siyirdim
Ya ben neyapayım Kefal'in tost makinasını iki gün önce aldım balık mangal yapıcam diye.Snifsinf Yapsan bi türlü yapmasan bi türlü.Snifsinf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
bu densizlere boykotu sadece şu anda değil (onların düşünceleri türkler nasıl olsa herşeyi çabuk unutuyor)birkaç günde hiç bir zarar görmeden bu işi de atlatırız.düşüncelerini boşa çikratma cabasında olmamızı ve untutmadan herkezin uygulaması dileklerimle ...
evet boykota katılıyorum....Rolleyes herkeze selamlar.. video için teşekkürler
Bul
birileri çıkar dersimde soykırım oldu katliam yapıldı der soyunu kötüleerseHadiordan bu şerefsiz fransızlar milletimi niye kötülemesin...boykota tam destek
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bundan 1.5 ay önce sitede çinliler doğu türkistandaki soydaşlarimizi katletmeye devam ediyor.dandik çin mallarini kullanmaya son verelim ve bunuda yayalim yazdim.konum kitlendi.bundan farki neydi peki???şuan hala orada soykirim oluyor.türklere işkence ediyorlar.yemişim fransasini.enbüyük tehlike çin.biz o pisliklerin mallarini kullanmaya devam edelim.doğu türkistandaki özbeöz kardeşlerimize şiddete devam etsinler.bize dokunmayan yilan bin yaşasinmi????arkadaşlar
Bul
o zaman çin mallarınıda boykot edelim.doğu türkistanda hala şiddet uyguluyorlar.fransa ne ki.esas tehlike çin...
Bul
merttekol yazdı:Bundan 1.5 ay önce sitede çinliler doğu türkistandaki soydaşlarimizi katletmeye devam ediyor.dandik çin mallarini kullanmaya son verelim ve bunuda yayalim yazdim.konum kitlendi.bundan farki neydi peki???şuan hala orada soykirim oluyor.türklere işkence ediyorlar.yemişim fransasini.enbüyük tehlike çin.biz o pisliklerin mallarini kullanmaya devam edelim.doğu türkistandaki özbeöz kardeşlerimize şiddete devam etsinler.bize dokunmayan yilan bin yaşasinmi????arkadaşlar

haklısınız mert bey burası kafa dağıttığımız stres attığımız bir yer siyaset,futbol fanatikliği..vb konuların burada yeri yok,bu tarz konuların forumları ayrı yerlerdir ve facebook dur.herkes mutlaka destek verecektir ama oradan versinler.teşekkürler.
Arkadaşlar lütfen aslında hepimiz için hassas olan bu tarz konuları sitede açmayınız.teşekkürler.
Bul
Adamlar bu yüzden düzeltme yayınlattırıyor Hi mail ortamında çıkış noktası belli olmayan ve gerçek olup olmadığından emin olmadığınız paylaşımları yaparken dikkatli olalım lütfen...

Son gördüğüm düzeltme DİA Sa nın İspanya menşeili bir firma olduğu ve sabancı ile ortak olduğu şeklinde düzeltme kararıdır!!!

İlgili düzeltme talebi tarafımızdandan yapılmıştır. DIASA Süpermarketleri

LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM!
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi