Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gürhan, Rapalacı,Harun,Serkanefe Turna avında Muhabbeti
[youtube]bnUpBjLfDT4[/youtube]
Bul
Balık yokmuş ama müthiş bir muhabbet varmış sizlerle beraber olmayı çok isterdim ama olmuyor.Allah muhabbetinizi bozmasın muhabbetiniz daim olsun
Bul
Avcı Altan yazdı:Balık yokmuş ama müthiş bir muhabbet varmış sizlerle beraber olmayı çok isterdim ama olmuyor.Allah muhabbetinizi bozmasın muhabbetiniz daim olsun

Gönüller bir olsun Altan. Muhabbet kısmına gelince kısmet bellimi olur yarın tayin Bursaya cıkıverir. Smile
Bul
ABİ BALIKLAR NEREDE YAV BENDE TURNA YİYECEM DİYE SEVİNİYORDUM TÜH ARTIK BAŞKA BAHARA KALDI NESENE OLSUN ABİ BU İŞLER KISMET ELBET BİRGÜN YAKALARIZ BERBER BENİ ALMAZSANIZ BÖYLE OLUR AMA MUHABBET GÜZELMİŞ KISKANDIM DOĞRUSU BİZ ÇALIŞALIM SİZ TAKILIN OARALARDA OH NE ALA VALLA ADALETMİ YAV BUUU
Bul
Balıkları da beraber yakalarız Mürsel. Adalete gelince senin oralarda adalet yoksa biz ölelim yaw Smile
Bul
güzel turna bahane muhhabbet şahane eyvallah arkadaşlar
Bul
ABİ BEN ZATEN ÖLMÜŞÜM YAV MÜFETTİŞ BAŞIMDA DİKİLİYOR AMA GÖSTERCEM SİZLERE ŞU HAFTA SONU GEÇSİN YOK SİZE BALIK ALAYI BENİM OLTAMA GELECEKSmile 1 BUÇUK AY OLDU YAV GİDEMEYELİ BALIĞA BALIKLAR BURNUMDA TÜTÜYOR EN DANDİĞİ BİLE VALLA SİZLER HERGÜN TAKILIN GÖRDÜM YALOVA RESİMELERİNİDE KISKANMADIM DESEM YALAN OLUR VALLA HEP BENSİZ HEP BENSİZ AĞLAYACAM ŞİMDİ YAV
Bul
sağlık olsun arkadaşlar, muhabbetiniz bol olsun birdahaki sefere inşallah
Bul
Hakan sana da ulaşmak istedik ama ulaşamadık. Şu telini falan yaz özelden de bir daha böyle muhabbet olduğunda ulaşabilelim.
Bul
abi sizin gittiğiniz saatlerde çoğunluk ben işte oluyorum, işlerimiz bayağ yoğun düşünmen yeterli teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kuş balık avında. Tropheus 23 4,611 15-11-2009, 02:45
Son Yorum: BESTEFE
  köpek balık avında :) MaVrUşGiL 17 3,376 03-08-2009, 16:37
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  atilla206 harun 77 atilla206 17 3,484 15-06-2009, 11:32
Son Yorum: cesuryürek77
  Sakarya Mollaköyde Turna; murki 24 4,391 07-03-2009, 01:37
Son Yorum: adem77
  balık avında enson teknik harslan1978 16 4,230 19-01-2007, 14:36