23-01-2012, 23:29
faruk kıyıda ki resimler nerde onlatıda ver de facede rahatlayalım yaeee

*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
YA SEV YA TERKET
22/1/2012 Albatros-gr Baliksiz ama guzeldi
|
23-01-2012, 23:29
faruk kıyıda ki resimler nerde onlatıda ver de facede rahatlayalım yaeee
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
23-01-2012, 23:46
faruk abi eline sağlık , deniz kahve eh biraz da balık daha ne olsun.şu yok zamanda buda birşeydir
23-01-2012, 23:50
[quote=Albatros-gr]Hocam hafta sonu hava musade ederse..
fakat tahminler yeni soguk hava gelecegini soyluyor Öyleymiş Faruk.Ben de az önce baktım. Karadeniz sakinleşsin diye bekliyordum ben de ama bu gidişle zor ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
23-01-2012, 23:58
HAŞİM77 yazdı:Beklenen olmamış senin nazarında ama az balık ve deniz havası almışsın darısı bizim başımıza diyelim.tesekkurler Hasim..darisi basiniza ..rastgele ALTAYLI yazdı:Faruk BAKAROLA Bu sözcüğü anlamak için soruyorum. Ne demektir. Eğer bu sistem içinse eyvallah. Öğrenmiş oluyorum[COLOR="Blue"]BAKAROLA[/COLOR] yunanca ismi bunun Ercan abi,,bizde burada oyle diyoruz.. yalova tatar yazdı:faruk kıyıda ki resimler nerde onlatıda ver de facede rahatlayalım yaeeeErden ..hangi fotolari diyorsun..anliyamadim efese yazdı:faruk abi eline sağlık , deniz kahve eh biraz da balık daha ne olsun.şu yok zamanda buda birşeydirtesekkurler Nadir...evet bu yok zmanda baliksiz da olsa fena degildi
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
24-01-2012, 00:00
ufuktan26 yazdı:[quote=Albatros-gr]Hocam hafta sonu hava musade ederse.. Hocam ben simdi baktim..meteo-gr yine verileri degistirmis..-11 lerden bahsediyor..hafta sonuna..donacagiz ![]()
![]()
24-01-2012, 00:06
aat 14:30...Devaminda bir telefon geldi...telefonun diger ucunda Ayhan...ne yaptigimi soruyordu..dedim balik pek yok...bekliyorum...yemleri baliklara at...hemen gel biz masayi arkadaslar ile hazirladik diyordu.
işte buu da balık aldın ,bide maayı yayınla da tam olalım uzo lar küsmesin sana sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
24-01-2012, 00:09
yalova tatar yazdı:aat 14:30...Devaminda bir telefon geldi...telefonun diger ucunda Ayhan...ne yaptigimi soruyordu..dedim balik pek yok...bekliyorum...yemleri baliklara at...hemen gel biz masayi arkadaslar ile hazirladik diyordu. ![]() tamam Erden simdi anladim... foto makinam arabada kalmisti...cekilmis foto olsa yayinlardim...fakat guzel ve uzun bir muhabbet oldu ![]()
![]()
24-01-2012, 00:14
şükürrrrr bee onca zahmet ,soğuktan sonra jeton düştü sende çektin ama ayhanın yanındakiler çekmiştir
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
24-01-2012, 00:23
yalova tatar yazdı:şükürrrrr bee onca zahmet ,soğuktan sonra jeton düştü sende çektin ama ayhanın yanındakiler çekmiştir Yani bunlarda değilmi
24-01-2012, 00:23
bak
resimleri çıkaramadım çıkardıklarımda yayyınlayamadım
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET ********** |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|