Yorumları: 6
Konuları: 2
Selamlar istanbul anadoluda en iyi zargana nerden çıkar acil tüyo ya ihtiyacım var.hersey hazır oltalar, yemler, zarganalar, ben.
Birtek yerini tutturamıyoruz

zargananın yeri yurdu olmaz heryerden çıkabilir küçük gümüş balığı kovalarlar bazen hiç olmazlar bazen 500lü sürülerle gezerler bazen açıkta bazen kıyıda oolurlar kalender(istanbul tarabya yeniköy arasında)herzaman zargana tuttulur rastgele (gerçekten yaww başlıyım sabahları kalendere takılmaya bu ara palamut çıkıyormuş

)
sevgili gökhan
İstanbul'da en iyi zargana kız kulesinde tutulur. Orada balık her zaman vardır. Tekneyle tutacaksan ipekle, kıyıdan tutacaksan yine olta atmaya müsait bir yer bulacaksın oradan. Ayrıca boğazdan bahsediyorsun. tekne ile paşabahçe-beykoz koyu bu iş için çok müsaittir. kız kulesinde su üstü palamut çaparisi ytaparken bşle 3-4 tane atladığı oluyor. 2,0 iğneye bence adres burası macera aramaya gerek yok. aşağıya geleceksen yenikapı ile samatya arası ama burası tekne ister
Bol avlar dilerim.
Yorumları: 28
Konuları: 6
selamlar kanlıcayı beykoz yönüne doğru biraz geçtikten sonra
yolun sağında doktorlar sitesini geçeceksin 50 /100 metre ileride keskin bir viraj var orada tek 1 agaç göreceksin o ağacın altında hedef burası buraya çakal da derler sağ tarafta taç restorant var suda zarganaları görebilirsin balıkları görebilirsin
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
mevsiminde tuzla sahilinde bol miktarda tutuyorlar arkadaşlar bilgine....
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Mevsiminde Anadolu Kavağı iskele de olur. Bakalım bu sene ne olacak. Normalde Ağustosta başlar.Normalde diyorum çünkü iklimlerde değişme oldu. Eylül Ekimde de artar..
Yorumları: 25
Konuları: 8
İstabul'un en iyi zarganası Üsküdar'dan çıkar Deniz fenerinin dibinden geçenler görmüşdür bir grup balıkcı elleri alnında deniz fenerine göre sağ tarafa bakar ve 5 dakikada bir şu sesler duyulur
-Mehmed abiii geliyo geliyooooo !!
- Aha gördüm tamam tamaaam!!!
-Kemal oltayı getir koş koş !!!
-Muharrem nerdesin gidiyolar lan !!
Bu diyalogların ardından hepsi birden bulundukları düz ve yüksek konumdan aşağıya takımları atarlar ve adeta oltayla savaşırlar ama harbidende 2-3 çekerler... Buna ipek oltası diyolardı hatırladığım kadarıyla yemle değildi tutması harika zevkli ama o balıkcı grubunu izlemesi o kadar komik oluyordu ki harikaydı =)
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Pekiii en İRİ zargana nereden çıkar?? bilen varmı
bana en irisi lazım değil yemlik olanı lazım keçilikten çıkar yeşilköyden zaytinburnundan