Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Husran x2
orhanekmekci yazdı:Bu kez tekneye kıyıdan bakmamışsın Faruk,iki gün denizde olmak balık az olsada her an gelecekmiş gibi heyecanını yaşamakSeerfyakında sizin oralarda şenlenecek o zaman daha bollarına inşallahGulumse

evet Orhan abi..bu konuda ..cok haklisin..Seerf
2 aydan bu gune tekneye hep kiyidan bakiyorum..Siyirdim
artik hvalarin biraz isinmasini bekliyecegiz herhalde..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:ama bir gercek var..senin yazdiklarinda..hakikaten eskiden..yani ne kadar eski[SIZE="4"]..3 sene [/SIZE]evvel..ucuyordumSiyirdim
simdi yuruyoruz....Siyirdim
boyle idere edelimde artik..halimize bin kere sukur....
eee.
sende geleceksin bizim yaslara...o zaman konusuruz..admin bey
Dur daha Faruk,sen yürüyorsan benim emeklemem lazımSiyirdimallahım sağlımızı bozmaz inşallahAffetdaha ne balık avlarına çıkacağızGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Dur daha Faruk,sen yürüyorsan benim emeklemem lazımSiyirdimallahım sağlımızı bozmaz inşallahAffetdaha ne balık avlarına çıkacağızGulumse

yok abi..bunu ciddi olrak yazmadim..
sadece biraz adminin gonlu olsun diye yazdimSiyirdim
baksana halen gulumsuyor adminSiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sen denize inmişsin ya o bile yeter biz o hüsranı deniz kenarında yaşayıpta başaramadık yine tebrikler faruk abi.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Albatros-gr yazdı:ama bir gercek var..senin yazdiklarinda..hakikaten eskiden..yani ne kadar eski..3 sene evvel..ucuyordumSiyirdim
simdi yuruyoruz....Siyirdim
boyle idere edelimde artik..halimize bin kere sukur....
eee.
sende geleceksin bizim yaslara...o zaman konusuruz..admin bey

yaşla alakası yok sayın albatros babam 60 yaşında ne lüferler ne levrekler çekiyordu sizde iş bitmiş Siyirdimyakında sende yalçın abi gibi ben yaşlandım diyerek kenara çekilirsin SiyirdimHadiordan
Bul
Albatros-gr yazdı:kabahat benim degil Murat..
adam kiskanc..Hadiordan
balik tutamadigimi bile kiskaniyor...SiyirdimHappybu cok onemli..bunu herkez beceremez...Siyirdim

ne kıskanacam seni ben hayatta balıksız dönmem gerekirse 2 kg istavrit tutar yine balıklı yazarım pehh pehhhh pehhhhh sen ciddi bitmişsin be sayın albatros Hehe
Bul
YaKaMoZ yazdı:FARUK abicim ayı sevdigi yavrusunu yerden yere vururmuş seviyor seni NİHAT abi kıskanarak takip ediyorum siziSmile

teşekkür ederim be murat Happysayende sayın albatrosla beraber ayıda olduk Siyirdim
Bul
SiyirdimSiyirdimSiyirdim çok üzüldüm çokDansOhyandan6564Nanikkkdaha sonra tutarsın belki hehehehehehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
"Kırk gün taban, bir gün av" lardan biri olmuş.
Eski avlara sayalımWink
Sağlık olsun.
Sevgi ve selamlar....Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:teşekkür ederim be murat Happysayende sayın albatrosla beraber ayıda olduk Siyirdim

Estagfurullah NİHAT abi aranizdaki samimiyeti kastetmek istedim yanlis anlasildiysa özur dilerim...Mahcup
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine Aliağa Yine hüsran Cihan Deniz 28 5,047 01-10-2011, 01:02
Son Yorum: Cihan Deniz
  Hüsran... Zıpkıncı 14 2,968 09-06-2009, 01:33
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi