Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sizlerle tanışmak istiyorum
ben eskişehirden zekai büyük arslan sizlerlen tanışarak deniz balıkcılıgı konusunda ustalardan bilgi almak istiyorum
Bul
Recep abi,oncelikle ailemize hosgeldin..
burada hepimiz birbirmizden bilgiler aliyoruz...
istedigin her seyi balikcilik hakkinda sorabilirsin...bilgilrimiz dahilinde yardimci olmaya calisiriz
iyi paylasimlar
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
adiğe yazdı:ben eskişehirden zekai büyük arslan sizlerlen tanışarak deniz balıkcılıgı konusunda ustalardan bilgi almak istiyorum

Recep bey ailemize hoş geldiniz.Bu ailede çok mutlu olacağınızı şimdiden garanti ederim.Balık hakkında Faruk kardeşimizin dediği gibi hepimiz hepimize bir şeyler sorarak balık konusunda dağarcığımızı genişletmeye çalışıyoruz Tekrar hoş geldiniz.Rasgele.BalsBalsHediye
Bul
Hoş geldiniz ve keyifli paylaşımlar dilerim.76 Tam bir aile ortamındasınız Sitemizi biraz dolaştığınızda istediğiniz bir çok bilgiye ulaşacaksınız. Eskişehir'de çok keyifli üyelerimiz var ve onlarla da zamanla tanışacaksınız. Av ile ilgili sorularınızı da keyifle bilgilerimiz dahilinde yanıtlarız.76 Tekrar hoşgeldinizAlkis
Bul
recep abi aramıza hoşgeldin sitemizde biraz dolaşırsan baya bi bilgi sahibi olursun sonrada sorularına seve seve bilgimiz dahilinde cevap vermeye hazırız.rastgele.Alkis
Bul
aramıza hoşgeldiniz bizbi aileyiz hemde kocaman bilgi ise ansiklopedilerde olmadıgı kadar var abilerimiz sagolsun
Bul
Recep bey hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar. Aradığınız bilgi hem sitemizde hemde arkadaşlarınızda mevcut
Bul
RECEP abi ailemize hosgeldin ailemiz diyorum bunu çok kisa zamanda anlayip hak vereceksin bana...Alkis
Bul
Hoşgeldiniz Recep bey,keyifli paylaşımlar dileriz.Şanslısınız burada size bizzat yardımcı olacak; Eskişehir'den aktif arkadaşlarımız var, şimdi Organizasyon telaşındalar ama ilerleyen günlerde onlardan çok yararlanacaksınız. Ayrıca arkadaşlarımızın dediği gibi forumumuzun başlıkları altında bir gezinti yapın öncelikle.Orada bulamadıklarınız olursa yardım istersiniz..
Bul
Hoşgeldiniz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  TaniŞmak İstİyorum kocausta9006 26 5,094 31-05-2011, 01:42
Son Yorum: brösi
  eşkina tutmak istiyorum help help armodil 8 2,567 27-04-2007, 15:03
Son Yorum: yalova tatar
  Yeni geldim, tanışmak istedim kaantin 19 3,394 31-12-2006, 23:07
Son Yorum: AFALA
  yeni geldim tanışmak istiyorum senile23 3 1,940 16-09-2006, 21:26