Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haydi Turnaya
Turna sezonu sonunda açıldı. Ne zamandır sitede turna balığı avlamak isteyen abilerim var. Günübirlik benim merada (b.çekmece) hem av yaparız hem de mangal yaparız. Hem günübirlik olmasından hem de yerin uzak olmamasından dolayı katılımıın yüksek olacağını düşündüm.Hem takım yapmakla falan da uğraşılmayacağından, ufak çaplı güzel bir organizasyon olabilir. Şansımız da iyi giderse 5-6 kiloluk turna da alırız Gulumse Bu akşam Serkan abiyle buluştuk. Tarih olarak 29 Nisan Pazar gününün uygun olacağını düşündük. İsteyen olursa cumartesiden de av yerine gidilebilir. Geceden yemlik balık toplanabilir. Detayları gün yaklaştıkça konuşuruz. İsteyen herkes katılabilir.

Nihat abilerim, ufuk hocam, maxtar(Metin abi) sizleri özellikle bekliyorum Gulumse

Katılacaklar :
1.Mavruşgil
2.Rusan
3.H2o4 (Erdem)
4.Aahmet
5.nihatkr
6.Fotokopici
7.Barış (Mavruşun arkadaşı)
8.L'aiqLeNoiR
9.Yalova Tatar
10.Maxtar
11.Şerpa
12.Ufukta26
13.
Sazanları özledim...
Bul
ruşan hangi bölgede avlanacaksınız.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Ah biraz yakın olsa valla gelirdim, inşallah hızlı tren bir an önce biter de bir ayağım orada olur.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Mera B.çekmece gölünde.
Sazanları özledim...
Bul
turna yazdı:Ah biraz yakın olsa valla gelirdim, inşallah hızlı tren bir an önce biter de bir ayağım orada olur.

Her zaman bekleriz Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
ruşan bir aksilik çıkmasa gelmeye çalışırım.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Gidicek tüm arkadaşlara şimdiden keyifli avlar76
Bul
Ya kısmet diyelim o anki iş durumuna göre değişir.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Ruşan inşallah diyelim.Ben de çok istiyorum yaw Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
hadi hayırlısı Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi