Evet arkadaşlar; yeni başladım amatör balıkçılığa. 7-8 kere gittim 2 sahte kaybettim., artık tam ümidimi yitirmeye başlamıştım. Karar verdim bide hafta içi sabah gidecektim. Saati 5 e kurdum, 5:30 gibi de atmaya başladım. 3-4-5 derken bir şey takıldı çekmeye başladı. Bende yavaş yavaş çektim ve oltayı fazla kaldırmadan bulunduğum kayaya aldım. Ama nasıl heyecan ilk balık sonuçta.
Rapalayı çıkaramadım.Kot pantolana takdırdım. Çok sıçradığı için bende rapalayı ucundan kestim. Başka sahte takayım derken suya düşürdüm eğildim onu biraz uğraşlar sonucu aldım. Heyecandan bi süre bağlayamadım. Görseniz baya gülersiniz halime. Vesselam bağlayıp attıysam da kısmetimiz 1 taneymiş.
İşte fotoğrafları
Ama fotoğraf ekleyemiyorum izin vermedi sistem.(Üzgünüm.! Mesaj Sayınız Link Vermeye Yeterli Değildir...)Nasıl ekleyebilirm resim?
braddock26 yazdı:Evet arkadaşlar; yeni başladım amatör balıkçılığa. 7-8 kere gittim 2 sahte kaybettim., artık tam ümidimi yitirmeye başlamıştım. Karar verdim bide hafta içi sabah gidecektim. Saati 5 e kurdum, 5:30 gibi de atmaya başladım. 3-4-5 derken bir şey takıldı çekmeye başladı. Bende yavaş yavaş çektim ve oltayı fazla kaldırmadan bulunduğum kayaya aldım. Ama nasıl heyecan ilk balık sonuçta.
Rapalayı çıkaramadım.Kot pantolana takdırdım. Çok sıçradığı için bende rapalayı ucundan kestim. Başka sahte takayım derken suya düşürdüm eğildim onu biraz uğraşlar sonucu aldım. Heyecandan bi süre bağlayamadım. Görseniz baya gülersiniz halime. Vesselam bağlayıp attıysam da kısmetimiz 1 taneymiş.
İşte fotoğrafları
Ama fotoğraf ekleyemiyorum izin vermedi sistem.Nasıl ekleyebilirm?
Avların daim olsun Ali kardeşim. Ama hala heyecanını atamamışsın heyecanın yazından da anlaşılıyor.
Nice daha büyük trofeler olsun. Resimi küçültüp dene.
ali ciddi heyecan yapmışsın sabah suyu herzaman verimlidir.resim yükleyebilmen için 15 mesajın olması gerekiyor,izinsiz reklamlara önlem olarak yaptık bunu.
balığın resmini merakla bekliyoruz .rastgele.
LeVrEkCi yazdı:ali ciddi heyecan yapmışsın sabah suyu herzaman verimlidir.resim yükleyebilmen için 15 mesajın olması gerekiyor,izinsiz reklamlara önlem olarak yaptık bunu.
balığın resmini merakla bekliyoruz .rastgele.
nihat bey linkleri size gönderdim yardımcı olabilir misiniz?