Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haydi Turnaya
yycolak yazdı:karasudan sonra tatlısu da enteresan olacak mutlaka hayırlısıyla.Alkis

Yalçın abi inşallah çok güzel olucak. Kolay kolay boş çevirmez beni orası. Bakalım kısmetımız de ne olucak
Sazanları özledim...
Bul
nihatkr yazdı:İçecekler benden diyeceğim ama Smile adımız sonra ayaklı tekel bayiine çıkıyor

sana bunu diyen kimse yanlış yapar niko bende dört teker gezginim banada desinler oz man
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
[quote=rusan]Turna sezonu sonunda açıldı. Ne zamandır sitede turna balığı avlamak isteyen abilerim var. Günübirlik benim merada (b.çekmece) hem av yaparız hem de mangal yaparız. Hem günübirlik olmasından hem de yerin uzak olmamasından dolayı katılımıın yüksek olacağını düşündüm.Hem takım yapmakla falan da uğraşılmayacağından, ufak çaplı güzel bir organizasyon olabilir. Şansımız da iyi giderse 5-6 kiloluk turna da alırız Gulumse Bu akşam Serkan abiyle buluştuk. Tarih olarak 29 Nisan Pazar gününün uygun olacağını düşündük. İsteyen olursa cumartesiden de av yerine gidilebilir. Geceden yemlik balık toplanabilir. Detayları gün yaklaştıkça konuşuruz. İsteyen herkes katılabilir.

Nihat abilerim, ufuk hocam, maxtar(Metin abi) sizleri özellikle bekliyorum Gulumse

Katılacaklar :
1.Mavruşgil
2.Rusan
3.H2o4 (Erdem)
4.Aahmet
5.nihatkr
6.Fotokopici
7.Barış (Mavruşun arkadaşı)
8.L'aiqLeNoiR
9.TATAR

10- tatar
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ruşanım sen istersin de ben gelmem mi be ya, yaz beni de listeye Smile)) Yanlız sabahtan öğlene kadar kalabilirim... İşler karışık Gulumse
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
Beni de yazın uzun zaman oldu görüşmeyeliSeerf
Bul
maxtar yazdı:Ruşanım sen istersin de ben gelmem mi be ya, yaz beni de listeye Smile)) Yanlız sabahtan öğlene kadar kalabilirim... İşler karışık Gulumse

Yazdım Metin abi teşekkürler Gulumse

şerpa yazdı:Beni de yazın uzun zaman oldu görüşmeyeliSeerf

Ekledim Hakan abi Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
yalova tatar yazdı:[quote=rusan]Turna sezonu sonunda açıldı. Ne zamandır sitede turna balığı avlamak isteyen abilerim var. Günübirlik benim merada (b.çekmece) hem av yaparız hem de mangal yaparız. Hem günübirlik olmasından hem de yerin uzak olmamasından dolayı katılımıın yüksek olacağını düşündüm.Hem takım yapmakla falan da uğraşılmayacağından, ufak çaplı güzel bir organizasyon olabilir. Şansımız da iyi giderse 5-6 kiloluk turna da alırız Gulumse Bu akşam Serkan abiyle buluştuk. Tarih olarak 29 Nisan Pazar gününün uygun olacağını düşündük. İsteyen olursa cumartesiden de av yerine gidilebilir. Geceden yemlik balık toplanabilir. Detayları gün yaklaştıkça konuşuruz. İsteyen herkes katılabilir.

Nihat abilerim, ufuk hocam, maxtar(Metin abi) sizleri özellikle bekliyorum Gulumse

Katılacaklar :
1.Mavruşgil
2.Rusan
3.H2o4 (Erdem)
4.Aahmet
5.nihatkr
6.Fotokopici
7.Barış (Mavruşun arkadaşı)
8.L'aiqLeNoiR
9.TATAR

10- tatar

Erden abi gelmene çok sevindik, erdemle seni çok özlemiştik. Fırsat olursa butun yalovalı abılerımı beklıyorum Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Cumartesiden gidecek olan olursa ben gelirim çadırı kurarız. Balıkla falan uğraşmam ama ateşi yakar keyfimize bakarızSeerf
Bul
şerpa yazdı:Cumartesiden gidecek olan olursa ben gelirim çadırı kurarız. Balıkla falan uğraşmam ama ateşi yakar keyfimize bakarızSeerf

Bana da uyar Hakan abi, bakalım baska gelıcekler olucak mı Gulumse zaten geceleyın su zamanda pek bırsey cıkmaz orda, sazan ıcın sezon kapalı ama gıdılırse yemlık balık toplarım.
Sazanları özledim...
Bul
Alkis Bravo Ruşan kardeşim Alkis hepinize şimdiden rastgeleyin 76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi