16-04-2012, 23:00
yycolak yazdı:karasudan sonra tatlısu da enteresan olacak mutlaka hayırlısıyla.
Yalçın abi inşallah çok güzel olucak. Kolay kolay boş çevirmez beni orası. Bakalım kısmetımız de ne olucak
Sazanları özledim...
Haydi Turnaya
|
16-04-2012, 23:00
yycolak yazdı:karasudan sonra tatlısu da enteresan olacak mutlaka hayırlısıyla. Yalçın abi inşallah çok güzel olucak. Kolay kolay boş çevirmez beni orası. Bakalım kısmetımız de ne olucak
Sazanları özledim...
17-04-2012, 00:39
nihatkr yazdı:İçecekler benden diyeceğim ama sana bunu diyen kimse yanlış yapar niko bende dört teker gezginim banada desinler oz man
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
17-04-2012, 00:42
[quote=rusan]Turna sezonu sonunda açıldı. Ne zamandır sitede turna balığı avlamak isteyen abilerim var. Günübirlik benim merada (b.çekmece) hem av yaparız hem de mangal yaparız. Hem günübirlik olmasından hem de yerin uzak olmamasından dolayı katılımıın yüksek olacağını düşündüm.Hem takım yapmakla falan da uğraşılmayacağından, ufak çaplı güzel bir organizasyon olabilir. Şansımız da iyi giderse 5-6 kiloluk turna da alırız
![]() Nihat abilerim, ufuk hocam, maxtar(Metin abi) sizleri özellikle bekliyorum ![]() Katılacaklar : 1.Mavruşgil 2.Rusan 3.H2o4 (Erdem) 4.Aahmet 5.nihatkr 6.Fotokopici 7.Barış (Mavruşun arkadaşı) 8.L'aiqLeNoiR 9.TATAR 10- tatar
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
17-04-2012, 00:50
Ruşanım sen istersin de ben gelmem mi be ya, yaz beni de listeye
![]() ![]()
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
17-04-2012, 01:07
Beni de yazın uzun zaman oldu görüşmeyeli
![]()
17-04-2012, 08:41
maxtar yazdı:Ruşanım sen istersin de ben gelmem mi be ya, yaz beni de listeye Yazdım Metin abi teşekkürler ![]() şerpa yazdı:Beni de yazın uzun zaman oldu görüşmeyeli Ekledim Hakan abi ![]()
Sazanları özledim...
17-04-2012, 08:43
yalova tatar yazdı:[quote=rusan]Turna sezonu sonunda açıldı. Ne zamandır sitede turna balığı avlamak isteyen abilerim var. Günübirlik benim merada (b.çekmece) hem av yaparız hem de mangal yaparız. Hem günübirlik olmasından hem de yerin uzak olmamasından dolayı katılımıın yüksek olacağını düşündüm.Hem takım yapmakla falan da uğraşılmayacağından, ufak çaplı güzel bir organizasyon olabilir. Şansımız da iyi giderse 5-6 kiloluk turna da alırız Erden abi gelmene çok sevindik, erdemle seni çok özlemiştik. Fırsat olursa butun yalovalı abılerımı beklıyorum ![]()
Sazanları özledim...
18-04-2012, 19:27
Cumartesiden gidecek olan olursa ben gelirim çadırı kurarız. Balıkla falan uğraşmam ama ateşi yakar keyfimize bakarız
![]()
18-04-2012, 20:31
şerpa yazdı:Cumartesiden gidecek olan olursa ben gelirim çadırı kurarız. Balıkla falan uğraşmam ama ateşi yakar keyfimize bakarız Bana da uyar Hakan abi, bakalım baska gelıcekler olucak mı ![]()
Sazanları özledim...
18-04-2012, 21:12
![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|