Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haydi Turnaya
bugün yeğen akay77 ile konuştum pazarda
emrindeyim dedi sonra erol denk geldi ona söyledim bilmem dedi . hemen ardından lakerda mehmet abim denk geldi ona söyledim konuşalım dedi .. her halukarda ben geliyom yeğenim beni alcak iskeleden sonrada bırakcak teklif benden ısrar edemem ama ben geliyom artı yeğen [akay 77]
darlanmayım fazla
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Köylüm bir mani çıkmaz ise ben de istiyorum gelmeyi.Bir kaç saatliğine de olsa dostlarla bir arada olmak buna değer..
Bul
Gelin Erden abi çok özledik sizi Gulumse Yeğeninle de tanışma fırsatım olur o da turnacıydı hatırladığım kadarıyla.
Sazanları özledim...
Bul
evet turna avı meşhur onunda ben gelcem ölüm harici kurtlar kıpraşmaya başladı eni konu Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
rusan tam olarak nereye gidilecek,bu haftasonu çekmeceden geçtim temden giderken göle inş yoktu ve anababa günü çok kalabalıktı göl kenarı.
Bul
LeVrEkCi yazdı:rusan tam olarak nereye gidilecek,bu haftasonu çekmeceden geçtim temden giderken göle inş yoktu ve anababa günü çok kalabalıktı göl kenarı.

Tam yeri ayrı konu açıp yazıcam Nihat abi, otobandan daha önce gitmediğim için tam bilmesem de ordan giriş yok diye biliyorum. Ben bugun de oraya dolaşmak için gittim. Sular çok yükselmiş. ağaçlar su içinde kaldığından olta atıcak yer azalmış. Bakalım hava güzel olursa kısmetimizdeki turnaları alırız.
Sabah erken saatlerde bir kaç kişi gitsek bize yetecek kadar yeri tutarız. Zaten orda genelde herkes kıyıdan şamandırayla kızılkanat avlamaya çalıştığından rahatsız eden pek olmaz. Gözüme biyer kestirdim ağaçsız, herkesin olta atabileceği bir yer.
Sazanları özledim...
Bul
Pazar günü turna için toplanacağımız yer Hazarfen Havalimanına çok yakın. Yakınlarındaki en merkezi yer orası. 2 farklı yol ile gelebilrisiniz:
1. E-5 ' ten Edirne istikametine giderken Beylikdüzünü geçtikten sonra Kaya Ramada Oteline gelmeden Hadımköy yoluna girdikten sonra Fatih Üniverstesi ve Hazerfan Havalimanı tabelalarını takip edip gelebilirsiniz.
2. Yine E-5'ten Edirne istikametine giderken B.çekmeceyi geçtikten sonnra Çatalca sapağından girip Çatalca istikametine devam edin. Ahmediye köyünün çıkışından Bahşeyiş köyü istikametine devam edip , köyün içinden Hazerfan Havalimanı tabelasını takip edebilirsiniz.
Uydu görüntüsünden elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Çatalca yolundan gelmek daha kolay.
Sabah ne kadar erken gidersek o kadar iyi olur. Turna yakalama şansımız da artar. Cumartesi gecesi gidicek varsa ben de gelirim. Mangal, masa, kepçe getirebilecek varsa çok iyi olur.

Telefon numaralarım : 0554 746 47 50 - 0542 781 30 26 (24 saat arayabilirsiniz)

Ayrıca Ufuk hocayla konuştuk. Aracıyla gelmeyip cumartesi günü Bostancı'da oğlunda kalıcakmış. O taraflardan gelicek var mı ?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Tam yeri ayrı konu açıp yazıcam Nihat abi, otobandan daha önce gitmediğim için tam bilmesem de ordan giriş yok diye biliyorum. Ben bugun de oraya dolaşmak için gittim. Sular çok yükselmiş. ağaçlar su içinde kaldığından olta atıcak yer azalmış. Bakalım hava güzel olursa kısmetimizdeki turnaları alırız.
Sabah erken saatlerde bir kaç kişi gitsek bize yetecek kadar yeri tutarız. Zaten orda genelde herkes kıyıdan şamandırayla kızılkanat avlamaya çalıştığından rahatsız eden pek olmaz. Gözüme biyer kestirdim ağaçsız, herkesin olta atabileceği bir yer.

Ben yağış falan olmaz ise cumartesiden gideceğim google earth üzerinden nokta işaretlersen iyi olur. Birde öyle çok kalabalık bir yerse ana baba günü oluyorsa hiç heveslenmeyeyim cumartesiden gitmeye çünkü ben kafa dinlemek için erken gitmek istiyorum
Bul
ücretli yoldan gelişte çıkış nereden rusan biliyormusun?tamam diğer konuda yazmışsın gördüm..
birde ben takımla falan ugraşamam at çek için ne almak lazım?birtek atçek kamışı getiririm yanımda.
Bul
tamam rusan anladım eğer ayarlarda gelebilirsem bulacağım artık bi şekilde.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi