Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haydi Turnaya
katılımcı arkadaşlara rast gelsin bol muhabbetler.AlkisAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:ücretli yoldan gelişte çıkış nereden rusan biliyormusun?tamam diğer konuda yazmışsın gördüm..
birde ben takımla falan ugraşamam at çek için ne almak lazım?birtek atçek kamışı getiririm yanımda.

Zaten at-çek yapıcaz Nihat abi, kaşık,rapala,silikon istediğin olur.

Haydi Turnaya - Sayfa 6 - Amatör Balıkçı

Burada yazmıştım.
Sazanları özledim...
Bul
şerpa yazdı:Ben yağış falan olmaz ise cumartesiden gideceğim google earth üzerinden nokta işaretlersen iyi olur. Birde öyle çok kalabalık bir yerse ana baba günü oluyorsa hiç heveslenmeyeyim cumartesiden gitmeye çünkü ben kafa dinlemek için erken gitmek istiyorum

Hakan abi aşağıdaki linkte mevcut.

Pazar Gunu Hakkında - Amatör Balıkçı

Gece pek kimse olmuyor, kafanı dinleyebilirsin Hakan abi. Ama pazar günleri kalabalık olabilir.
Sazanları özledim...
Bul
LeVrEkCi yazdı:tamam rusan anladım eğer ayarlarda gelebilirsem bulacağım artık bi şekilde.

Nihat abi b.çekmeceye yaklaştığında beni ararsan daha güzel tarif edebilirim.
Sazanları özledim...
Bul
Habersizde olsa katılmaya niyetim vardı, ancak dayıoğlunun cemiyeti nedeniyle gelemeyeceğim kesinleşti. katılanlara iyi eğlenceleri diliyorum. Paylaşımlarınızıda sabırsızlıkla bekleyeceğim. iyi avlar, iyi eğlenceler.Alkis
Bul
akay baksın buralara Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:akay baksın buralara Bobo

Erden abi, Akay zaten buraları iyi bilir Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Yine bir organizasyon yine çok uzak bana nasip degilmiş katılacak arkadaşlara hoş sohbetler...Snifsinf
Bul
YaKaMoZ yazdı:Yine bir organizasyon yine çok uzak bana nasip degilmiş katılacak arkadaşlara hoş sohbetler...Snifsinf

Teşekkürler Murat abi, yolun bu taraflara düşerse yine yapaprız Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Allah'ın izniyle ben de cuma gecesi İstanbul a geleceğim.Bostancı da olacağım.Gulumse
Anadolu yakasından gelecek olan arkadaş varsa müsaitse pazar sabahı beni alabilir mi? Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi