Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yazlik olarak kullandiğimiz yayla evini ziyaretimiz
Cihan Deniz yazdı:Keçilerin ve civcivlerin maşallahı var Allah nazardan saklasınGulumse
Amin Smile
ADALYA yazdı:Karaöz beş adalar,Adrasandan sonra takriben on beş km.Kumlucaya doğru,
Çok iyi biliyorum bende kumlucalıyım yazın fırsat buldukça kumluca beykonak mavikent taraflarına kıyıdan çok giderim akrabalar hep orada...
MaVrUşGiL yazdı:Süper görüntüler Seerf teşekkür ederim Alkis
Keşke imkan olsada öyle bir yaşam sürebilsem...

inşallah bir gün emekli olur ve hayal ettigin hayatı yaşarsın SERKAN kardeşim...
Bul
Paylaşım için çok teşekkürler, imkanım olsa oralarda yaşamak isterim, Antalya nın neresinde ?hangi yayla ?.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Paylaşım için çok teşekkürler, imkanım olsa oralarda yaşamak isterim, Antalya nın neresinde ?hangi yayla ?.

ANTALYA kumluca ilçesi altınyaka (eski ismi gödene )köyü Google de yazınca çıkar MEHMET abi...
Bul
guzel kareler..tesekkurler MuratSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
şehir dışında olmak insanı bir hoş ediyor güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler murat.AlkisAlkis
Bul
Süper görüntüler. Teşekkürler Alkis
Sazanları özledim...
Bul
harikasın muratcım.oralarda hayat başka.ortam mükemmel.allah içinize sindirsin.Gulumse
Bul
KAŞ-KALKAN-GÖDENE'de 80'li yılların ortalarında 1 er gün yaşamışlığım var. Böyle güzel yayla evinde sadece SERİK'te oldum. Yörük arkadaşlar edinmiştim. Murat İnşallah bir gün orada keçi sütü içeriz be abisi76
Bul
Degerli yorumlariniz icin tesekkurler...
Bul
murat beğenilmes mi ya havası kokusu yeter oraların bide dere varsa orda oltayı atcan beklicen.SeerfAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ağlasun deresinden güzel iki görüntü nasipse bu pazar Burdur ekibi olarak oradayız yusufburdur 30 5,924 17-02-2009, 01:27
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi