Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haydi Turnaya
Gelinip gidiliyorda. Kim ne getirsin kimseden ses yok. Ne yenilip ne içilecek. bizden istediğiniz birşey varmı?
Bul
selam arkadaşlar pazargünü turnaya bizde gelecektik ben akay77 ve yalovalı tatar ama işlerimden dolayı canakkaleye gitmem gerektiği için gelemiyorum erden amcamda bize gelicekti cumadan ama malesef benim işlerimden dolayı gitmem gerekliSnifsinf inşallah birdahaki sefere hayırlı ve bereketli avlar tüm dostlara
Bul
Rusan selamlar... Oğlanın dersleri nanemolla. Pazar gününe veli toplantısı koymuşlar. Şimdiden affımı diler bol balıklı bir av dilerim. Gulumse
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
nihatkr yazdı:Gelinip gidiliyorda. Kim ne getirsin kimseden ses yok. Ne yenilip ne içilecek. bizden istediğiniz birşey varmı?

Nihat abi, mangal ve masa varsa getirilirse çok iyi olur. konunun başnda yazmıştım. Yemek işini daha önce çoğu organizasyonda olduğu gibi düşünmüştüm. Herkes toplandıktan sonra kişi sayısına göre öğlene doğru alışveriş yapar hallederiz. Mangal,salata ve mezeler yemek için yeterli olur sanırım. Erdem mangal yapar ben salata yaparım Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
akay77 yazdı:selam arkadaşlar pazargünü turnaya bizde gelecektik ben akay77 ve yalovalı tatar ama işlerimden dolayı canakkaleye gitmem gerektiği için gelemiyorum erden amcamda bize gelicekti cumadan ama malesef benim işlerimden dolayı gitmem gerekliSnifsinf inşallah birdahaki sefere hayırlı ve bereketli avlar tüm dostlara

maxtar yazdı:Rusan selamlar... Oğlanın dersleri nanemolla. Pazar gününe veli toplantısı koymuşlar. Şimdiden affımı diler bol balıklı bir av dilerim. Gulumse

İnşallah bir daha ki sefere, her zaman beklerim.

Yalçın abi kısmet olursa bir gün seninle Tayakadın'da da avlanmak isterim Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
tabi kardeşim nezaman istersen gideriz ama turna için bi on onbeş gün sonra terkozda saglam baslar Gulumse
Bul
akay77 yazdı:tabi kardeşim nezaman istersen gideriz ama turna için bi on onbeş gün sonra terkozda saglam baslar Gulumse

Ben neredeyse her hafta sonu cumartesi, pazar boşum Yalçın abi uygun olduğun bir zaman haber verirsen sevinirim. Bir merada daha geçen hafta çok güzel turnalar almışlar Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
benim durumum hla belirsiz yarın belli olacak gelip gelemeyeceğim.
Bul
ben geliyorum erol abi caymazsa..balık tutmazsam hesabını sorarım ruşan.
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:ben geliyorum erol abi caymazsa..balık tutmazsam hesabını sorarım ruşan.

Gelemene çok sevindim Ozan abi, inşallah güzel balıklar alırız Gulumse
Sazanları özledim...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi