Yorumları: 1
Konuları: 1
Bende şuan da kıyıdan zargana alan görmedim.Ben geçen sene Seferihisar Akarcada babamla tekneyle sırtı çekerken haftada 2-3 zargana alıyorduk.Onun dışında ben kıyıdanda çok zargana tuttum.Kamışa 0.30 misina bağladım.Ufak bir fırdöndü ve özel zargana topları kullandım.Ben zargana için ipek kullanıyorum.Zargana topunun ucuna ipeği bağladım ve top ağırlık yaptığı için uzağa iyi bir atış yapabildim ve kamışı yavaş yavaş çekerken zargana zaten kendisi atlıyor ve balığımızı kıyıya alıyoruz.Benim avlanma yöntemim bu sizin başka yöntemleriniz varsa lütfen paylaşırsanız çok sevinirim.Bu arada unutmuşum zargan a ağustosun ortalarında başlayıp eylül sonlarında biter.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Tuğberk Zargana konusunun altına yazdığın mesajını yeni konu olarak açtım
orada kaybolmasını istemedim, aramıza hoşgeldin
Bilgilerini bizlere aktarırsan çok seviniriz ve soracakların oldumuda biz sana cevaplar veririz
iyi paylaşımlar.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Tuğberk ailemize hosgeldin
iyi paylasimlar
zargana avi icin soyledigin zaman dilimi dogru...
taslik merada,yani kiyi fakat,onu derin olan taslik meralarda guzel zargana avlarim olmustur
siz gumus diyorsunuz,biz atherina diyoruz..bu kucuk baliklari kepce ile tutup,canli ollarak kucuk kancaya kuyrugundan yemleyip,mantarli olta ile...4-5 m ileri atiyorduk..once zargana baliga daldiginda.hemen cekmiyeceksin..cunku yem balik daha gagada oluyor..birak onu az yesin,yani baliga gittigi yone dogru birakiyorsun,veya misineyi az birakarak...yemesini sagliyorsun..sonra cekiyorsun..boyle cok zarganalar tutmustuk..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tugberk hoşgeldin,
zargana topu yerine makinadaki misinaya sıyırtma kurşun takıp 2 metre 0.20 misina sonrasına ipek bağlayarak bende kıyıdan zarganalar tuttum bu şekildede deneyebilirsin.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Tuğberk hoş geldin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
tuğberk ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun rast gele.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
kendi küçük yetenekleri büyük arkadaşım,aramıza hoş geldin.iyi paylaşımlar.
senin raporunu okumak için dediğin zargana zamanını dört gözle bekliyorum.
rast gelsin.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
hoş geldin sevgili amatör balıkçı.yaşına göre bu işi sökmüşsün maşalah.sezonda bol ve kocaman balıklı avlar dilerim.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Tuğberk

anlaşılan zargana avını seviyorsun

bol şanslar sana,rasgele.
Bornova - izmir