Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tuğberk9 hoş geldin :)
Bende şuan da kıyıdan zargana alan görmedim.Ben geçen sene Seferihisar Akarcada babamla tekneyle sırtı çekerken haftada 2-3 zargana alıyorduk.Onun dışında ben kıyıdanda çok zargana tuttum.Kamışa 0.30 misina bağladım.Ufak bir fırdöndü ve özel zargana topları kullandım.Ben zargana için ipek kullanıyorum.Zargana topunun ucuna ipeği bağladım ve top ağırlık yaptığı için uzağa iyi bir atış yapabildim ve kamışı yavaş yavaş çekerken zargana zaten kendisi atlıyor ve balığımızı kıyıya alıyoruz.Benim avlanma yöntemim bu sizin başka yöntemleriniz varsa lütfen paylaşırsanız çok sevinirim.Bu arada unutmuşum zargan a ağustosun ortalarında başlayıp eylül sonlarında biter.Alkis
Bul
Tuğberk Zargana konusunun altına yazdığın mesajını yeni konu olarak açtım Smile
orada kaybolmasını istemedim, aramıza hoşgeldin Gulumse

Bilgilerini bizlere aktarırsan çok seviniriz ve soracakların oldumuda biz sana cevaplar veririz
iyi paylaşımlar.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Tuğberk ailemize hosgeldin
iyi paylasimlar

zargana avi icin soyledigin zaman dilimi dogru...
taslik merada,yani kiyi fakat,onu derin olan taslik meralarda guzel zargana avlarim olmustur
siz gumus diyorsunuz,biz atherina diyoruz..bu kucuk baliklari kepce ile tutup,canli ollarak kucuk kancaya kuyrugundan yemleyip,mantarli olta ile...4-5 m ileri atiyorduk..once zargana baliga daldiginda.hemen cekmiyeceksin..cunku yem balik daha gagada oluyor..birak onu az yesin,yani baliga gittigi yone dogru birakiyorsun,veya misineyi az birakarak...yemesini sagliyorsun..sonra cekiyorsun..boyle cok zarganalar tutmustuk..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
tugberk hoşgeldin,
zargana topu yerine makinadaki misinaya sıyırtma kurşun takıp 2 metre 0.20 misina sonrasına ipek bağlayarak bende kıyıdan zarganalar tuttum bu şekildede deneyebilirsin.
Bul
Tuğberk hoş geldin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
tuğberk ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun rast gele.AlkisAlkis
Bul
kendi küçük yetenekleri büyük arkadaşım,aramıza hoş geldin.iyi paylaşımlar.
senin raporunu okumak için dediğin zargana zamanını dört gözle bekliyorum.
rast gelsin.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
hoş geldin sevgili amatör balıkçı.yaşına göre bu işi sökmüşsün maşalah.sezonda bol ve kocaman balıklı avlar dilerim.Alkis
Bul
Aramıza hoşgeldin TuğberkAlkisanlaşılan zargana avını seviyorsunGulumsebol şanslar sana,rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bill74 (Bilgehan) hoş geldin :) MaVrUşGiL 16 2,724 21-07-2012, 17:39
Son Yorum: yalova tatar
  07CNY (cüneyt) hoş geldin 07CNY 30 4,873 08-05-2012, 10:21
Son Yorum: bucalı
  Onur hoş geldin (akon) akon 26 3,853 04-01-2012, 12:45
Son Yorum: xfisher
  hoş geldin çobanoğlu yalova tatar 22 3,841 28-02-2009, 11:01
Son Yorum: harun77