Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Kuralları
BALIK and OZAN yazdı:abi affet bidaha olmaz..senin tarifin öğretmesedin.banane.Bobo

buradan kalkar gelir kovalarım seni bak bu ne yaww zaten gebermişim susuzluktan..sen oruçluda değilsindir şimdi Siyirdimbak hem allah yazar hem ben yazarım karışmam Siyirdim
Bul
BALIK and OZAN yazdı:benden karides güveç.akşam yaptım tadı hala damağımda ..offf olsada yesek.suyu yeter..kusura bakmayın.az kaldı canım.Seerf
Haydiii,hemde karideslisindenSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:buradan kalkar gelir kovalarım seni bak bu ne yaww zaten gebermişim susuzluktan..sen oruçluda değilsindir şimdi Siyirdimbak hem allah yazar hem ben yazarım karışmam Siyirdim

olurmu abi bu dünün iftar yemeğiydi misafirlerin dibi düştü.
Seerf
Bul
bak birkaç resim daha var onlarıda gönderirim.sakın odaya modaya almayın beni..keyfim iyi şimdilik.Affet
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:bak birkaç resim daha var onlarıda gönderirim.sakın odaya modaya almayın beni..keyfim iyi şimdilik.Affet

ozan sen kardeşimsin yahu yapma böyle şeyler elimiii kana bulatma Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:ozan sen kardeşimsin yahu yapma böyle şeyler elimiii kana bulatma Siyirdim

At,at odaya NihatRolleyesbelliki Haydarı görmemişSiyirdimtöbe töbe iftarada çok varAffetHappy
Bornova - izmir
Bul
nihat arkadaşlara karanlık oda vız gelmiş SiyirdimSiyirdim
Bul
facede gördüm canım çekti.yanında ayran tabi tatlı eklerim demiştim buzzzgibi dondurmaBobo garsoooonnnnnnn tüm üyelere aynısından hesaplar bendennnnnSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bundan sonrasına bakamayacağım.Nayirolamazarabım allah yardıncın olsun kardeşim.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:bundan sonrasına bakamayacağım.Nayirolamazarabım allah yardıncın olsun kardeşim.Siyirdim

güzel ama değilmi yalçın abim birde su ekleyecektim amma kıyamadım içerler falan dedimSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ramazan ayı yalova tatar 16 2,118 22-06-2015, 10:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balıkçılığın Özel Kuralları aygroup 23 4,052 26-10-2009, 23:00