Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Kuralları
LeVrEkCi yazdı:ışıklar yoktu yeni geldi,buradan gerideki yazıları okumadım SiyirdimHappy

Keske bu elektrikler gunduz gitseHappy
Bul
YaKaMoZ yazdı:(DUYURU)
Ramazan ayi bitimine kadar meslegi birakmis bulunmaktayim tum dostlara duyurulur...Siyirdim
Happybu durumda yemekleri biz yapacaksak bulaşıklar sana kalıyorHappySiyirdim
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:mehmet abim valla üzülürüm bak zaten çok sık görüşemiyoruzAffetSiyirdim

Tamam arabın sen üzelme geldim.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
araphüso26 yazdı:güzel ama değilmi yalçın abim birde su ekleyecektim amma kıyamadım içerler falan dedimSiyirdim

güzel ne kelime ölüyü diriltir alimallah.Smile
Bul
bir şey dikkatimi çekti ve nihatcığımı tebrik etmek istedim.kutlarım nihatcım.yazılanları bir okudumda korku salmışsın ortalığa.kimse foto koyup sansürsüz yazmaya cesaret edememiş.demekki neymiiiiiiişş..arka odaya suçlu olarak girmek güvenlik açısından sakıncalııııııı.....SiyirdimHappyHeheAlkis
Bul
araphüso26 yazdı:Bobo
[COLOR="Red"][SIZE="4"]hala açılmamış baba bu kadar korkulmazki[/SIZE][/COLOR]Siyirdim

ne telefonu ne zaman aradınki muratım açmammı hiçMahcup

bende çok severimBobo faşoda beğendiki ceza kesmedi albatrosta çayları peşinen servis yaptı bugün yine 1-0 galibizSiyirdim

babaya yassak yok herşey serbest Allahın arapı Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:bir şey dikkatimi çekti ve nihatcığımı tebrik etmek istedim.kutlarım nihatcım.yazılanları bir okudumda korku salmışsın ortalığa.kimse foto koyup sansürsüz yazmaya cesaret edememiş.demekki neymiiiiiiişş..arka odaya suçlu olarak girmek güvenlik açısından sakıncalııııııı.....SiyirdimHappyHeheAlkis

yalçın abi benden birtek arapım korkmaz oda kankim oldugu için aramızda anlaşma var o gaza getirip içeri aldırıyor sonra onu ayna arkasına alıyorum seyredip beraber gülüyoruz HappySiyirdimdiğerleri benim için eğlence yahuuu bak biri yasak çiğnesin 24 saat içeride kalsın birdha yapamıyor Happy
Bul
işin güzel tarafı hem haklıyım hem güçlüyüm SiyirdimHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:yalçın abi benden birtek arapım korkmaz oda kankim oldugu için aramızda anlaşma var o gaza getirip içeri aldırıyor sonra onu ayna arkasına alıyorum seyredip beraber gülüyoruz HappySiyirdimdiğerleri benim için eğlence yahuuu bak biri yasak çiğnesin 24 saat içeride kalsın birdha yapamıyor Happy

Yemezler gaza gelmemSiyirdimSiyirdim
Bul
YaKaMoZ yazdı:Yemezler gaza gelmemSiyirdimSiyirdim

işte adama keklik diye boşuna demiyoruz,sen arapın içeride durdugunu hiç gördünmü?giriyor iyi akşamlar diyor ertesi akşama kadar yok ortalıkta,nerede sanıyorsun kankimi keklik Siyirdim
buda 2. ders,ders olsun sana HeheSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ramazan ayı yalova tatar 16 2,071 22-06-2015, 10:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balıkçılığın Özel Kuralları aygroup 23 4,019 26-10-2009, 23:00
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi