Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Kuralları
HAŞİM77 yazdı:Varkende yoksun zaten o güzel bilgilerinle bizide bir yetiştirsen öğretsen ne olur.Siyirdim

Orhan abi bayramdan sonra ne yapalım menüyü o zaman kavun karpuz domates salatalık ve beyaz peynir menüm asıl şimdi lazım şöyle iftar soframızı süsleyecek güzel şeylere.SiyirdimSiyirdim

bakınız sayın haşim bey siz içeriyi çok iyi bilmezsiniz alırım haydara veririm 3 gün sizi evire çevire döver sonra birdaha sesiniz çıkmaz..
gaz vereceğinize icraat gösterde alyım içeri..senin uyarı limitin doldu ilk vukuatında hatta vukuuundadirek alıyorum sebş haydarın şefgatlü gollarına haberin olsun,yalvarsan 3 gün çıkartmam ona göre.
hadi hodri meydan şimdi göreyim menüyü..
bakiim seni içeride kim koruyacak..
artist bunların hepsi yahuuu tek tek ezecem görürsünüz siz..haa içeride birde yeni oda yaptım oruçlulara özel,a- dan z-ye içeride her türlü yemek,tatlı,çay,kahve var ama iftara kadar var iftarda kaldırıyoruz sadece su veriyoruz oda musluk suyu istanbulun musluklarından alınmış miss gibi su ve sıcak su..
bıyrınnnnnn bekliyorum şimdi delikanlılarımızı..
orhan baba ve yalçın abi şahittir ben uyardım uyarmadı demeyin...
keklikten beter edecem sizi Siyirdim
Bul
ses yok hayırdır....heheheheee bittiniz siz benimle maç yapamazsınız bittinizzz ..Siyirdim
Bul
Ohö ohöSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:ses yok hayırdır....heheheheee bittiniz siz benimle maç yapamazsınız bittinizzz ..Siyirdim
Sesmi akşam başkan gelince konuş bak o zaman ses çıkar.SiyirdimSiyirdim

YaKaMoZ yazdı:Ohö ohöSiyirdim

Aslanım benim yağmasanda gürlediğin yeter.AlkisAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Sesmi akşam başkan gelince konuş bak o zaman ses çıkar.SiyirdimSiyirdim

Aslanım benim yağmasanda gürlediğin yeter.AlkisAlkis

heheheheeeee hadin yawww içeride eğlence var parti yapacam size 3 gün 3 gece haydariiii partisi HappySiyirdim
ne oldii renginzmi soldiiii Siyirdim
3 gün parti var diyorum hadiii amaaaa Siyirdim
Bul
HAŞİM77 yazdı:Sesmi akşam başkan gelince konuş bak o zaman ses çıkar.SiyirdimSiyirdim

[SIZE="5"]Aslanım benim yağmasanda gürlediğin yeter.AlkisAlkis[/SIZE]

uğraşmayın adamımla o yanlışı doğruyu gördü baktı sizden hayır yok doğru yolda ilerliyor artık...sizi gidi yaramazlar siziii daha çok çekeceksiniz elimden Siyirdim
Bul
Caşur,kazıntı,yağlı,kuymak offff offff.Bobo
Bul
HAŞİM77 yazdı:Caşur,kazıntı,yağlı,kuymak offff offff.Bobo

ya korkaklıgın bu kadarınıda ilk kez görüyorum haaa,resim koy resim Siyirdim
Bul
[Resim: 380043_10150548935018465_2011838222_n.jpg]

Yanlışlık oldu buda nerden çıktı şimdi.Murat usta şunu bir halldiver.Siyirdim
Bul
bak aslan kral sayın albatros geldi neler yapacak şimdi Allahın çömezleri Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ramazan ayı yalova tatar 16 2,120 22-06-2015, 10:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balıkçılığın Özel Kuralları aygroup 23 4,058 26-10-2009, 23:00
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi