Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Kuralları
Albatros-gr yazdı:olur ya..bizde inandik..Hadiordan
ne zaman bizden biri iceri alinsa sen yoksun..Snifsinf
bu ne tesaduf sayin baskanSiyirdimHappy

ooooo sayın albatros başkanlığı siz yakıştırdınız banaHişimdi allah için bir kere yani izmirden döndükten sonra ben BAŞKANIM dedimmi ben HALKTAN biriyim felan dedim.seçim olsun hadi göreyim ben katılmıyom sadece oy verecem.anketler açılsın yaramazlaara başkan seçilecekSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
YaKaMoZ yazdı:Bizim başkan kefaletleri öder ertesi günü çıkarız diyordun başkan ne yaptı hiç bir şey allahtan cumayı kıldıran hoca vardıda çıktık yoksa çürüyecektik içerideSiyirdimSiyirdim

güzel kınalı keklik kardeşim sen boş ver haydarı maydarı sıcacık bir çorba ızgara köfte yanında şıra ve piyaz buz gibi su ardından. hadi kardeşim ver tarifleri koy resimleri akşama yapalım bizdeSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:güzel kınalı keklik kardeşim sen boş ver haydarı maydarı sıcacık bir çorba ızgara köfte yanında şıra ve piyaz buz gibi su ardından. hadi kardeşim ver tarifleri koy resimleri akşama yapalım bizdeSiyirdim

helal kankim tam konuştugumuz gibi böyle devam sonra sen geç özel dizayn edlmiş seyirci locasına yemekler,çaylar kahveler iftara geliyor.masaj yapan koltuklar herşey özel..ama acele gaz ver ben erken çıkacam..Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:uygulayın biran önce,sonrada dua edin admin teraviye falan gitsin diye Siyirdim

Hemen ters anlaşılıyor yorumlarımHadiordan ben ona ne yapıyorsun çalışıyormusun diye sorduydum.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
LeVrEkCi yazdı:helal kankim tam konuştugumuz gibi böyle devam sonra sen geç özel dizayn edlmiş seyirci locasına yemekler,çaylar kahveler iftara geliyor.masaj yapan koltuklar herşey özel..ama acele gaz ver ben erken çıkacam..Siyirdim

gaz vermiyom faşo ağa sen çık ben hallederim..tatlılarıda ben eklerim hadi sen çıkSiyirdim murattttttttt kardeşimmmmmmSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
HAŞİM77 yazdı:Hemen ters anlaşılıyor yorumlarımHadiordan ben ona ne yapıyorsun çalışıyormusun diye sorduydum.Siyirdim

adamın içi kötü arkadaş hanya yı konya anlasa yine iyi işi gücü faşolukSiyirdimmuratttttttttSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:güzel kınalı keklik kardeşim sen boş ver haydarı maydarı sıcacık bir çorba ızgara köfte yanında şıra ve piyaz buz gibi su ardından. hadi kardeşim ver tarifleri koy resimleri akşama yapalım bizdeSiyirdim

Duydun zilin sesini muratDudut yarışma başladı sana başarılar dilerim ben başarıcağındanda fazlasıyla eminim.Siyirdim Patlat bir büyük trofe78
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
ÖHö öhö öhö srlamun aleykum ben geldimSiyirdim
Bul
HAŞİM77 yazdı:Şiiişttt naberWinkvarmı bir planın uygulayalım.Siyirdim

Iyilik abi senden naber caktirma abi sende ya allah allah alani soruyon bari ozelden yazar insanHappyHappy
Bul
HAŞİM77 yazdı:Hemen ters anlaşılıyor yorumlarımHadiordan ben ona ne yapıyorsun çalışıyormusun diye sorduydum.Siyirdim

Ici fesat abi hak hatirda soramayacagiz artik..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ramazan ayı yalova tatar 16 2,121 22-06-2015, 10:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balıkçılığın Özel Kuralları aygroup 23 4,058 26-10-2009, 23:00
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi