Yorumları: 63
Konuları: 6
[attachment=6181]
[attachment=6170]
merhabalar hayırlı pazar lar bakıyomda bütün balıkcılar pazar pazar burdaalr gecen hafta ve buhftadan bakh sedeyim azcık gecen hafta fabrikan arkadasalrı aldım benim kayıkla balıha geldik gemlige bi sevdiler bi sevdiler sormayın bu haftada dediler cıkalım dedim diger arkadaslara sözum var bide baktım bizimkiler bot almıslar bu hafta yanıma geldiler valla dedim hella olsun ne cesaret buralara botla geliyonuz bid balıktutularki sormayın gitsin adamlar tam balık hastası oldular

simdiden 10 kişiyi hasta yaptım yakında fabrikada balık tutmayan kalmıyacak

bide bakmısınız sekreterlerde bende gelcem demiyomu ozaman vay halimize
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884

güzel valla ama 4 kişi 1 bota çok aman dikkat sakata gelmesinler sonra . tüm fabrikayı bekliyoruz aramıza
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
aman arkadaşım botu sen yedeğine al sakata gelmesinler
allah muhafaza can yeleği alın bu merak adama her şeyi
yaptırır ama önce can güvenliği rastgele.
valla haklısınız zaten can yeleklerinide ben aldırdım dun balıktayken arkadasalrı dubalara bahladık orda atkıldılar bende gem port civarına gittim b dönerken bide baktım gene böl bi bot bir aile balıha cıkmıslar ama ben görmesem artık karsı kıydan cıkıcaklar suruklenmişlerde sürüklenmişler yanlarına yaklasarak adama ne yapıyonuz burda dedim balıga cıktık ama surukleniyom dedi bende tabiki insanlık görevi olarak onları kıyıya kadadr cektim arkadaslar bot deizde cok sakat bi tasıma aracı bide cocukları var benim evlattan ufak adam herelde biraz acemi suruklencehini tahmin etmemim
Yorumları: 859
Konuları: 32
güzel eğlencelik ama söyledikleri gibi tedbiri elden bırakmamak lâzım..
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Neşeniz daim olsun bot şoför'ünüze Allah kolaylık versin 4 kişi ile ilerlemek zor olur.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Çok güzel ama keşke hepsinde can yeleği olsaydı. Bu botlar bana cok güven vermiyor. Hele 4 kişi ben cesaret edemem doğrusu.
var var hepsinde miner niyeine kullanıyolar duserseler peslerinde atıckjlar
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Hehehee bak bunu ben de yapmıştım.

))
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
bota göre fiber daha emniyetli değilmidir.hiç olmazsa patlama riski yok.