Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kayalik Alanda Cupra Avi
Yalcin ailemize hosgeldin
iyi paylasimlar
yardimlar gelmeye baslamis
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
aramıza holgeldiniz.Alkis
Bul
zangoc yazdı:Merhaba arkadaslar size bu satirlari Tunus'dan yaziyorum. Burda bos zamanim oldukca baliga cikiyorum fakat uc seferdir elim bos donuyorum ve ayrica avlandigim koy kayalik oldugundan devamli takimlari mahvediyorum. sizden ricam kayalik alanda nasil cupra avlanabilecegine dair tecrublerinizi paylasmanizdir, son olarak genellikle burda cupra cikiyor, ayrica samandira sahte yem yontemini denedim fakat bir sonuc alamadim....

Selamlar...

Yalçın kardeş hoşgeldiniz.
bu sitede bilgi satışı yapılmaktadır.
bu bilgilerin karşılığını sevgi,saygı veya paylaşımla verebilirsiniz.üstelik şimdi al 3 ay sonra ödeHappy
ilk tavsiyem 6 m.lik kamış ucuna 6 m.misina ve bir kalem şamandıra.kalem şamandırayı deniz zeminin 50-60 cm.yukarısına tak.en alta 2 li 505/4 mustad benzeri 2 li iğne bağla.geceleri ise kalem mantara fosforlu ışık takıp kullanabilirsin.
2. tavsiyem Orhan babamında söylediği gibi şeytan oltasıyla avlanmak.ama bunun için attığın mesafe kayaların gerisine düşürmek olmalı yadasını sonra söyliyeceğim.daha uzağa atmak için uygun rüzgarı bulup (sırtından esicek)avlanman gerekebilir.2 li şeytan oltasında fırdöndünün önüne fındık büyüklüğünde boncuk kullanman ve iğneyi bağladığın kolları kısa tutman kayalarda avantaj sağlar.değerlendirmelerden sonra durum değerlendirmesi yapalım.
bol ve keyfli avlar dilerim.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Siteye hoş geldinizGulumseWink
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
hoş geldiniz hıoş bir yere geldinizAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Arkadaşım ilkolarak hoşgeldin.Benim ilk tavsiyem 20 gr ortası delikli olan gezer kurşunla avlanman.Balık yemi alınca kurşunuda havalandıracağı için takımı kurtarırsın.İkinci tavsiyem biraz farklı,bunu çok kişi bilmez.Bol miktarda somunu tedarik edeceksin ve kurşun olarak kullanacaksın.Bu takımda tek ğne saçağı olacak.Kurşunu taktığın(yani somunu)ince misinadan yapacaksın.Somun takılsada asıldığında o saçak kopacak fakat balığı kurtaracaksın.WinkRastgelsin..
Bul
yalnız balıkçı yazdı:Arkadaşım ilkolarak hoşgeldin.Benim ilk tavsiyem 20 gr ortası delikli olan gezer kurşunla avlanman.Balık yemi alınca kurşunuda havalandıracağı için takımı kurtarırsın.İkinci tavsiyem biraz farklı,bunu çok kişi bilmez.Bol miktarda somunu tedarik edeceksin ve kurşun olarak kullanacaksın.Bu takımda tek ğne saçağı olacak.Kurşunu taktığın(yani somunu)ince misinadan yapacaksın.Somun takılsada asıldığında o saçak kopacak fakat balığı kurtaracaksın.WinkRastgelsin..

Hocam taktik süper bakalım daha neler öğrenceğiz
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
hoşgeldiniz,gerekli cevaplar gelmiş,umarım faydalı olur,av raporunuzu da bekliyoruz.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Cihan Deniz yazdı:Hocam taktik süper bakalım daha neler öğrenceğiz

Bu yıl en sık gideceğim bir avlak için kendim ayarladım bu takımı.Bak ne çupralar alacaz bu yıl bu oltayla.Wink
Bul
yalnız balıkçı yazdı:Arkadaşım ilkolarak hoşgeldin.Benim ilk tavsiyem 20 gr ortası delikli olan gezer kurşunla avlanman.Balık yemi alınca kurşunuda havalandıracağı için takımı kurtarırsın.İkinci tavsiyem biraz farklı,bunu çok kişi bilmez.Bol miktarda somunu tedarik edeceksin ve kurşun olarak kullanacaksın.Bu takımda tek ğne saçağı olacak.Kurşunu taktığın(yani somunu)ince misinadan yapacaksın.Somun takılsada asıldığında o saçak kopacak fakat balığı kurtaracaksın.WinkRastgelsin..

hocam şu somun kaçlık olucak,bide ince dişmi?kalın dişmi?Siyirdim
herkes mesleğine uygun bir şeyler deniyor,buda sanayi işi galiba.Happy
fikir güzelmiş,aklınla bin yaşa.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çupra avı İspanya (Raul Mario) Salih Reis 27 7,732 21-09-2011, 18:23
Son Yorum: orhanekmekci
  arkadaşlar  kıyıdan cupra avı icin erol26 22 9,122 22-09-2007, 20:29
Son Yorum: sobreviviendo