Yorumları: 76
Konuları: 2
Madem balıksız oluncada av raporu veriliyor bende birşeyler yazayım bari.
Dün işyerinden 15 dakika uzaklıktaki sazlıbosnaya gidip bir kaç deneme atışı yapmak istedim tek başıma.Ama tek başıma olmadı patronum dahil 3 kişi daha benimle birlikte geldiler.Tek olta çalıştık Tabiki bir şey çıkmadı

sadece etrafı görüp oradaki avcılar neler yapmış onlara baktım.
Boş olan yoktu öğlen ikiden beri orada olanlar 1 ila 3 kilo arasında sazan avı yapmışlardı pullu ve aynalı sazan karışık..sadece bir kaç saatliğine gittiğim için elim boş döndüm.. bu arada kurşunumunda hafif olduğunu orada anladım. daha fazla olta ve daha çok çeşit yemlede gidilse daha iyi olur gibime geldi ayrıca yemleme içinde füze diye birşey lazımmış onuda öğrendim

bir kaç foto çektim onları sizinle paylaşıyorum..
herkese bereketli avlar diliyorum...
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Balık olmasa da güzel bi akşam olmuş, Mustafa abi 1-3 kiloluk pullu ve aynalı sazanlar olması beni sevindirdi. Demek ki aynalılar geçen seneden kendilerini kurtarabilmişler. Mutlaka pullu sazanların irileri de vardır. Bu sene eskisi gibi balık yapmıyor orası, kızılkanat çok fazla. Yemlemek için birçok yöntem var. Roketle de yemleme yapılabilir ama ben rokete bir türlü alışamadım. Sonra da bot aldım yemlemek için

İsrail sazanı gördünüz mü ve adamlar yem olarak ne kullanıyorlardı boili mi mısır mı?
Sazanları özledim...
israil sazanı görmedim kimsede öyle birşey demedi demekki yokmuş

Yem olarak mısır kullanıyorlardı üzerinde bir esans döküyorlardı koku falan salması için ben bunu söyleyince sen zaten anlamışsınıdır ne olduğunu
akşam keyfine gelince kesinlikle çok keyifli ve huzurlu bir yerdi bayram sonrası masa kurmayı planlıyoruz. birde rüzgar varken hiç sinek yoktu ama rüzgar bir kesildi sinekler kafamızın üstünden hiç ayrılmadı ateş yakarak falan herralde onlarından üstesinden gelinir..
NOT : fotograflardaki en iri olan kişi benim
Yorumları: 247
Konuları: 5
Insallah bidahakine daha guzel bir av olur. paylasim icin tesekkurler. rastgele
rusan yazdı:Orda israil sazanı boldur ama adamlar işi biliyordu demek ki. Oranın rüzgarı çok sıkıntı. Sürekli sert esiyor, bazen iyice abartıyor gündüzleri gölün kenarında durmayı imkansızlaştırıyor. Sinek işi kolay ateşle hallediyoruz. Geçen haftalarda orda kamp kurduk yayın için pek sinek yoktu. Kıyılarda baya iri kızılkanatlar vardı. Sazanla uğraşmadık.
Valla kardeşim acemilik bizimkisi ilerleyen zamanlarda daha iyi olur inşallah

cuma günü iş olmadığı için bu gece galata köprüsünde olacağım buyur gel sende azcık istavrit tutalım
bilgehan teşekkürler hepimize rasgele
rusan yazdı:Teklifin için Teşekkürler Mustafa abi ama hem galata köprüsünü pek sevmiyorum hem de yarın işe gitmem lazım. Başka zaman inşallah.
Ne zaman istersen..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
arada ortamı değiştirmek faydalıdır mustafacım.hele niyette balık olursa.gelip gelmemesi çok önemli değil.ekibe saygılar.
yycolak yazdı:arada ortamı değiştirmek faydalıdır mustafacım.hele niyette balık olursa.gelip gelmemesi çok önemli değil.ekibe saygılar.
Ekibin niyeti keşke balık olsa abicim.. onların niyeti kötü

selamlar saygılar bizden abicim ...