Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sazlıbosna raporu
Madem balıksız oluncada av raporu veriliyor bende birşeyler yazayım bari.

Dün işyerinden 15 dakika uzaklıktaki sazlıbosnaya gidip bir kaç deneme atışı yapmak istedim tek başıma.Ama tek başıma olmadı patronum dahil 3 kişi daha benimle birlikte geldiler.Tek olta çalıştık Tabiki bir şey çıkmadı Smile sadece etrafı görüp oradaki avcılar neler yapmış onlara baktım.

Boş olan yoktu öğlen ikiden beri orada olanlar 1 ila 3 kilo arasında sazan avı yapmışlardı pullu ve aynalı sazan karışık..sadece bir kaç saatliğine gittiğim için elim boş döndüm.. bu arada kurşunumunda hafif olduğunu orada anladım. daha fazla olta ve daha çok çeşit yemlede gidilse daha iyi olur gibime geldi ayrıca yemleme içinde füze diye birşey lazımmış onuda öğrendim Smile bir kaç foto çektim onları sizinle paylaşıyorum..

herkese bereketli avlar diliyorum...

[Resim: fotoraf0830.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

[Resim: fotoraf0831.jpg]

[Resim: fotoraf0834h.jpg]

Bul
Balık olmasa da güzel bi akşam olmuş, Mustafa abi 1-3 kiloluk pullu ve aynalı sazanlar olması beni sevindirdi. Demek ki aynalılar geçen seneden kendilerini kurtarabilmişler. Mutlaka pullu sazanların irileri de vardır. Bu sene eskisi gibi balık yapmıyor orası, kızılkanat çok fazla. Yemlemek için birçok yöntem var. Roketle de yemleme yapılabilir ama ben rokete bir türlü alışamadım. Sonra da bot aldım yemlemek için Gulumse İsrail sazanı gördünüz mü ve adamlar yem olarak ne kullanıyorlardı boili mi mısır mı?
Sazanları özledim...
Bul
israil sazanı görmedim kimsede öyle birşey demedi demekki yokmuş Smile Yem olarak mısır kullanıyorlardı üzerinde bir esans döküyorlardı koku falan salması için ben bunu söyleyince sen zaten anlamışsınıdır ne olduğunu Smile

akşam keyfine gelince kesinlikle çok keyifli ve huzurlu bir yerdi bayram sonrası masa kurmayı planlıyoruz. birde rüzgar varken hiç sinek yoktu ama rüzgar bir kesildi sinekler kafamızın üstünden hiç ayrılmadı ateş yakarak falan herralde onlarından üstesinden gelinir..

NOT : fotograflardaki en iri olan kişi benim Big Grin
Bul
Insallah bidahakine daha guzel bir av olur. paylasim icin tesekkurler. rastgele
Bul
mustafa_altun yazdı:israil sazanı görmedim kimsede öyle birşey demedi demekki yokmuş Smile Yem olarak mısır kullanıyorlardı üzerinde bir esans döküyorlardı koku falan salması için ben bunu söyleyince sen zaten anlamışsınıdır ne olduğunu Smile

akşam keyfine gelince kesinlikle çok keyifli ve huzurlu bir yerdi bayram sonrası masa kurmayı planlıyoruz. birde rüzgar varken hiç sinek yoktu ama rüzgar bir kesildi sinekler kafamızın üstünden hiç ayrılmadı ateş yakarak falan herralde onlarından üstesinden gelinir..

NOT : fotograflardaki en iri olan kişi benim Big Grin

Orda israil sazanı boldur ama adamlar işi biliyordu demek ki. Oranın rüzgarı çok sıkıntı. Sürekli sert esiyor, bazen iyice abartıyor gündüzleri gölün kenarında durmayı imkansızlaştırıyor. Sinek işi kolay ateşle hallediyoruz. Geçen haftalarda orda kamp kurduk yayın için pek sinek yoktu. Kıyılarda baya iri kızılkanatlar vardı. Sazanla uğraşmadık.
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Orda israil sazanı boldur ama adamlar işi biliyordu demek ki. Oranın rüzgarı çok sıkıntı. Sürekli sert esiyor, bazen iyice abartıyor gündüzleri gölün kenarında durmayı imkansızlaştırıyor. Sinek işi kolay ateşle hallediyoruz. Geçen haftalarda orda kamp kurduk yayın için pek sinek yoktu. Kıyılarda baya iri kızılkanatlar vardı. Sazanla uğraşmadık.

Valla kardeşim acemilik bizimkisi ilerleyen zamanlarda daha iyi olur inşallah Smile cuma günü iş olmadığı için bu gece galata köprüsünde olacağım buyur gel sende azcık istavrit tutalım Smile

bilgehan teşekkürler hepimize rasgele Smile
Bul
mustafa_altun yazdı:Valla kardeşim acemilik bizimkisi ilerleyen zamanlarda daha iyi olur inşallah Smile cuma günü iş olmadığı için bu gece galata köprüsünde olacağım buyur gel sende azcık istavrit tutalım Smile

bilgehan teşekkürler hepimize rasgele Smile

Teklifin için Teşekkürler Mustafa abi ama hem galata köprüsünü pek sevmiyorum hem de yarın işe gitmem lazım. Başka zaman inşallah.
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Teklifin için Teşekkürler Mustafa abi ama hem galata köprüsünü pek sevmiyorum hem de yarın işe gitmem lazım. Başka zaman inşallah.

Ne zaman istersen..
Bul
arada ortamı değiştirmek faydalıdır mustafacım.hele niyette balık olursa.gelip gelmemesi çok önemli değil.ekibe saygılar.76
Bul
yycolak yazdı:arada ortamı değiştirmek faydalıdır mustafacım.hele niyette balık olursa.gelip gelmemesi çok önemli değil.ekibe saygılar.76

Ekibin niyeti keşke balık olsa abicim.. onların niyeti kötü Smile selamlar saygılar bizden abicim ...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lapinavcısı'ından balıksız av raporu... lapinavcısı_brs 14 3,425 05-05-2010, 21:27
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  29.Ekim Perşembe Darıca Raporu tatar77 22 3,763 31-10-2009, 10:57
Son Yorum: tatar77
  14/08/09 Av raporu ???? bestvz 27 4,159 28-08-2009, 11:02
Son Yorum: bestvz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi