30-08-2012, 21:57
Paylaşım,bilgilendirme için teşekkürler İlhan

Bornova - izmir
Sahil Güvenlik Komutanlığı Seyrüsefer Duyurusu
|
Geçen günlerde paylaştığım uyarıda belirtilen koordinatlardaki bölgelerin nerede olduğunu merak edenler için...
Sahil Güvenlik Komutanlığı Seyrüsefer Uyarısında , Ege Denizinde bahsi geçen koordinatlara ait haritalar... 38°40'50"N, 26°34'00"E 38°51'00"N, 26°36'06"E 38°51'15"N, 26°46'15"E 38°44'30"N, 26°45'00"E 38°40'00"N, 26°44'30"E Koordinatlar , Karaburun - Foça - Aliağa üçgeninde işaretli noktalar arasında yer almaktadır... Bu bölgede belirtilen tarihlerde balık avına çıkacakların dikkatine... [SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz üstünde yürürüz... Düşmanı arar buluruz... Öcümüzü komaz alırız... Bize " BAHRİYELİ " derler...
31-08-2012, 08:04
Sevgili İlhan , çok istedim ama olmadı , şu seferihisardaki veya denizdeki tatbikatı uzaktan da olsa izlemek..
çok merak ediyorum.. ![]() Mufi yazdı:Sevgili İlhan , çok istedim ama olmadı , şu seferihisardaki veya denizdeki tatbikatı uzaktan da olsa izlemek.. Aslında Ulusal Tatbikatların bazılarında son gün , halka ve medyaya açıktır... Ama tabi ki buna katılmak için tatbikat ilanından en az bir hafta önce ilanda belirtilen irtibat numaralarından tatbikatı düzenleyecek olan komutanlığı arayıp , akreditasyon almak gereklidir... Akreditasyon için , ilanda belirtilen telefon numarası aranıp ön kayıt yaptırılır , istenilen bazı evraklar ile ( Nüfus cüzdanı , ikametkah , basın kartı vb. ) bahsi geçen komutanlığa müracat edilir... İstihbarat araştırması sonucu , akreditasyon verilirse tatbikatın son günü , tatbikatı izleyebilirsiniz... Bilgilerinize... [SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz üstünde yürürüz... Düşmanı arar buluruz... Öcümüzü komaz alırız... Bize " BAHRİYELİ " derler...
01-09-2012, 00:04
rica ederim , devamı gelecek...
![]() [SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz üstünde yürürüz... Düşmanı arar buluruz... Öcümüzü komaz alırız... Bize " BAHRİYELİ " derler... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|