Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buluşalım mı
Yine guzel bir bulusma olacak desenize AlkisAlkisHUSEYIN abi cokmu izin kullaniyor banami oyle geliyorSiyirdimSiyirdim
Bul
YaKaMoZ yazdı:Yine guzel bir bulusma olacak desenize AlkisAlkis[SIZE="5"]HUSEYIN abi cokmu izin kullaniyor[/SIZE] banami oyle geliyorSiyirdimSiyirdim
Yenimi farkettinHadiordanHappyHappySiyirdim
Bornova - izmir
Bul
YaKaMoZ yazdı:Yine guzel bir bulusma olacak desenize AlkisAlkisHUSEYIN abi cokmu izin kullaniyor banami oyle geliyorSiyirdimSiyirdim

sendikal izin den bunlar SiyirdimWink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
OOO ustalar bir araya geliyormuş. Bakarsınız bende hanımı alır 1-2 saatliğine yalovaya gelirim. Balığa çıkamasakta sohbet ederiz. Gerçi benim ikizler izin verirse tabiki. Bu aralar biraz olumsuzlar Smile
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
yalova tatar yazdı:15 gün izin alıp geliyo arabım bilginize Siyirdim benden duymuş olmayın SiyirdimWink

Ver eline çapayı,çapalasın serayı.SiyirdimBobo
Her şey gönlünüze göre olsun.AffetSeerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
nihatkr yazdı:OOO ustalar bir araya geliyormuş. Bakarsınız bende hanımı alır 1-2 saatliğine yalovaya gelirim. Balığa çıkamasakta sohbet ederiz. Gerçi benim ikizler izin verirse tabiki. Bu aralar biraz olumsuzlar Smile

Bekleriz niko sende yakınsın gel buyur.İkizler bizdede var kızkardeşimin ikiside kız dur durak nedir bilmiyorlar.Akşam birisi düşmüş alnına iki dikiş atmışlar senin sıkıntını anlıyorum ama gel bizlerde yardımcı oluruz.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bekleriz niko sende yakınsın gel buyur.İkizler bizdede var kızkardeşimin ikiside kız dur durak nedir bilmiyorlar.Akşam birisi düşmüş alnına iki dikiş atmışlar senin sıkıntını anlıyorum ama gel bizlerde yardımcı oluruz.Gulumse

geçmiş olsun haşim abi,törpü ömürden törpü yapmışlar desene.Allah bağışlasın çocuklarımızın hepsini.
Bul
LeVrEkCi yazdı:geçmiş olsun haşim abi,törpü ömürden törpü yapmışlar desene.Allah bağışlasın çocuklarımızın hepsini.

Teşekkür ederim nihat büyüdükçe iyice zıpırlaşıyor durmak bilmiyorlar.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
pazar günü saat 13 arabası ile yola çıkıyorum nasipse 4 gibi oralarda olurumWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Teşekkür ederim nihat büyüdükçe iyice zıpırlaşıyor durmak bilmiyorlar.

abi simdiki cocuklarin hepsi ayni ya biz boyle degildik yada bana oyle geliyo
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi