Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güdülden çanıllı
arkadaşlar 15 gün önce güdüle pikniğe ordanda dönüşte çanıllıya uğradık.turna yok gibi yada bize yok.kıyıdan çok zor.bot işi bana sakat geliyor.botum yokya ondan olmalı.ama sadece fotolar var.bi tanede gümüş oltaya takıldı geldi.burası artık meşhur olmuş.suyun dibinde karakol varmış.livar meselesi.BoboBobo
Bul
güzel yerler ve görüntüler ilker teşekkürler
Bul
napıyım balıkdan anlamayan bile eline olta almış uğraşıp duruyor bende çareyi karakol oluşturmakda buldum kıyıdan balık yok sizlere hele botdan korkana hiç yok açıl ortaya karakol oraya bakmıyor kıyıdan sorumlu onlar naberrr
Bul
aynı yerden bir görüntü.arkadaki dağlar burda hep aynı şekilde.teksas gibi.bol uçurum var.resimdeki çizgli tişörtlü kardeşim serdar.elinde cola olan amcaoğlu özgür, diğer arkadaşta tefal ankara servisten ali.
Bul
oraya gidenler artık sadece piknik yapabiliyor görüldüğü gibi karakol sayesinde he he
Bul
küçük gümüşü şimdilik besliyorum.kamil abinin livarı bulmak için önden yolluyacağım.burası evet kamil abinin gölü.muhtardan onaylı hemde.

uzun panoramik olan resimlere tıklarsanız orjinal foto büyüklüğünde daha net görebilirsiniz.
Bul
serenay sen istersen bunu yöremiz bölümüne yolla ha ne dersin ha ha ha birazda kıh kıh kıh
Bul
hayrettin abi koskoca gümüşü !!! balıktan saymıyorsun galiba.onu tutamayanda var                   Hehe
Bul
yok kamil abi yabantv ye gönderecem.balığa gittiler piknik yaptılar.ama balık tutmayı unuttular konulu
Bul
Arkadaşlar doğa güzel, manzara güzel ama güzel olmayan birşey gözüme takıldı balığa gidipte etle rakı içmek balıkları küstürmezmi.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi