Merhabalar,Tekirdağ'dan aldığımız boru kurtları ile saat 19.00- 23.00 saatleri arasında 4-5 numara iğneler kullanılarak kıyıdan yapılan avımın neticelerini az sonra resim ekleyerek paylaşıyorum

dün geceki M.Ereğlisi avı
|
Merhabalar,Tekirdağ'dan aldığımız boru kurtları ile saat 19.00- 23.00 saatleri arasında 4-5 numara iğneler kullanılarak kıyıdan yapılan avımın neticelerini az sonra resim ekleyerek paylaşıyorum
![]()
12-09-2012, 20:07
eşikan mırmır karışık.Bir tane de istavritim var.
12-09-2012, 21:03
Güzel bir av olmus. Baliklar harika. Elinize saglik. Afiyet olsun...Paylasim icin tesekkürler.
![]() ![]()
12-09-2012, 21:05
guzel balik almissiniz paylasim icin tesekkurler
![]() Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul
12-09-2012, 22:13
Erkan hocam güzel geçen bir avınız olmuş afiyetler olsun
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
12-09-2012, 23:12
Teşekkürler, nasıl bir hevestir bu anlatamam..Şimdi ne zaman tekrarlayacaz ava gitmeyi onun telaşına düştük.
Bu arada bu akşam yemeğinde misafirlerim vardı, eşkinaları pişirdik ben dahil hepimiz ilk defa nasiplendik eşkinadan ama enfesmiş..Bir İzmir'li olarak bizim oralarda bu balıktan olmamasına üzüldüm doğrusu.
12-09-2012, 23:26
Erkan bu güzel avı hikayesi ile paylaşsan çok daha keyifli olacaktır. Eşkina çok yakışıklıymş. Daha bereketli avların habercisi olarak görüyorum
![]() ![]() ![]()
12-09-2012, 23:26
guzel av olmus Erkan ..afiyet olsun
![]() dahada bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
12-09-2012, 23:38
ALTAYLI yazdı:Erkan bu güzel avı hikayesi ile paylaşsan çok daha keyifli olacaktır. Eşkina çok yakışıklıymş. Daha bereketli avların habercisi olarak görüyorum Abi hikaye olayı nedir tam anlayamadım ![]() Bu arada dünkü avdan sonra şu olayı daha iyi anladım ;makina, kamış, iğne,takım KALİTELİ olacak arkadaş.Öyle 50-60 liralık takımlarla olmuyor bu işler.Büyük eşkinayı çekerken kamışı yere bırakıp misinayı elle çektim ama küçük eşkina bile makinenin çevrim yapan kolunu kırmaya yetti..Demekki 2-3 kg lik bir balı takılsa ne kamış kalcak ortada ne de makina.Kamış olayına iyice alışıp tekniklerini öğreneyim iyi bir takım yapmak şart olur o zaman. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|