Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mudanya çapari avı
selam arkadaşlar senelik iznimin birkaç gününü doğup büyüdüğüm mudanyada abimde geçirdim ilk fırsattda abimin teknesiyle,( neredeyse ailece balığa gittik diyebilirim)Siyirdimistavrit avlamak ve akşam nevalesini çıkarmak için denize açıldık allah bereket versin tavalık balığımızı aldık limanda barakanın önünde abim elleriyle balıkları pişirip bize yedirdi çok keyifliydi.pazar günü sabah erkenden kalkıp levrek için sırtıya gittik canlı mezgit ile dolaşmalarımız sonuç vermedi.akşamı tekrar istavrit için çaparileri doldurduk tavalıkları alıp döndük çok güzel keyifli beş gün geçirdiğim mudanyadan bursaya döndüm. bursa ve mudanyadan resimleri başka konuya atıcam. sizler için biraz foto çektim umuarım beğenirsiniz.Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

balığa hasret yaşamak zor
Bul
resimlerin devamı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Helal olsun sana ismailim tatlin güzel geçmiş anlaşılan..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ismail abi cok guzel fotolar ellerine saglik tatil guzel gecmis istavritlerde iyi kizarmis cerez gibi gozukuyorlarHappy
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
İsmail iznin dere ve deniz kenarında geçmiş sanırım paylaşım için teşekkürler.
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
Hem ziyaret hem keyif hepsi bir arada Allah içinize sindirsin çok güzel olmuşAlkisAlkis
Bul
resimleri zorda olsa yüklemeyi başardım geç oldu ama olduSiyirdim
Bul
yorumlarınız için teşekkkürler.
Bul
İsmail abi ne güzel bir tatil yapmışsın Seerf
Sazanları özledim...
Bul
Ismail ailece guzel bir tatil olmus...hemde balikli..afiyet olsunSeerf
bu arada yazmadan gecemiyecegim..abinin teknede bakiyorum..masallahAlkis piril piril..tekneyi o kadar temiz tutmak ,her yigidin becerecegi is degil..bravo dogrusuAlkis
paylasim icin tesekkurlerSeerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Marmara Adasında sabah suyunda çapari bir başkadır.. xfisher 25 3,620 12-07-2012, 16:45
Son Yorum: xfisher
  Burgazada'da akşam suyunda çapari.. Lakerda 47 5,252 12-07-2012, 13:36
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Mudanya nin kuzulari mudanya 22 4,592 12-08-2011, 20:51
Son Yorum: bucalı
  Palamut ..İstanbul Boğazındada kıyıdan çapari H.A.R.U.N 59 10,372 19-10-2009, 17:02
Son Yorum: tepeli35
  meşe tarafında çapari naxos 5 29 3,650 07-08-2009, 00:21
Son Yorum: aygroup
  İmarete Çapari mariner8 34 5,314 13-05-2009, 01:34
Son Yorum: mariner8
  Çinekop Raporu / 09.11.2006 / Yemli,Çapari, Rapala balıkoltası 12 4,113 24-11-2006, 20:18
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi