Yorumları: 23
Konuları: 4
abilerim üstatlarım malumunuz bu hafta sonu boğaza gidip palamut avlamaya çalışacağımı belirtmiştim. saolsun arkadaşlar yardımcı oldunuz ve ben taa anadolu fenerine gitmekten vaz geçip çubukluya gittim. sabah 6:40 ta rapalayla atçek yapmaya başladım oldukça kalabalık olduğu ve bende acemi olduğum için en sona tenha önü sığ olan biryere geçtim . neyse yaklaşık 50-60 kişilik balıkçı dostlarımız palamut çaparisiyle atarken ben rapalayla yanlışmı yapıyorum acaba dedim ama 1 saat boyuncada atçek atçek yapıyordumki birden oltam müthiş ağırlaştı heh dedim yosunları tutum herhalde dahada ağırlaşınca ayakkabı falan takıldı dedim

çünkü istavrit gibi bir tıtırtı bekliyorum neyse birde baktım canım palamutum rapalamın ucunda nasıl sevindim ve nasıl heyecanlandım anlatamam namım yarım saat içinde bütün balıktutanların arasına yayılmış herkes görmeye geliyor takımlarını değiştirip rapala takıyorlar falan çok mutlu oldum.. sitemizin reklamını yaptım bu arada tabii. neyse içerdekiler kahvaltıya çağırıyor heyecanınmı anlamışınızdır. herkese rast gele fotoyu eklemeye çalışıcam umarım başarırım.
Üzgünüm.! Mesaj Sayınız Link Vermeye Yeterli Değildir...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tebrikler Caner

balık için tüm bilgi ve donanımların tamam olsada şansıda unutmamak lazım.Şansın hep yanında olması dileğimle

afiyet olsun
Bornova - izmir
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
şansın daim olsun kardeşim,afiyetle.tebrikler.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Çok daha bereketli ve keyifli avlara İnşallah. Afiyetle

Böyle heyecanların çok olsun
Yorumları: 247
Konuları: 5
Tebrikler...dah güzel avlara insallah..rastgele
Tam 5 aydır hayalini kuruyordum bu günün azda olsa gönlüme göre oldu.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. biraz önce afiyetle yedim lezzetide harikaydı. hepimize daha bereketli avlar dilerim
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Tebrikler Caner

Herdaim bereketli avlar dilerim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 835
Konuları: 12
Tebrikler Caner kardeşim

Bereketin daim , şansın bol olsun..
Yorumları: 4,661
Konuları: 111

azmin sonu.
senin adına çok sevindim.bundan sonra kendini dahada geliştirmeye,daha fazla balık tutmaya çalış.
şansın bol olsun.
ellerine sağlık,afiyet olsun.