Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
bitaneside yetmiş nihat abi

bereketli olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi bu cümlenin geçen yıllardada bol bol kullanıldığını hatırlatmak isterim 
Sen ordan kovala ben burdan tutayım
bu arada yarın yapılabilecek her türlü şeye uygunum 
valla serkan aslında yarın sabah sizin otarafa gelip saat 8 e kadar takılmak var. Ama sonra ta tarabyadan tuzlaya işe gideceksin

bide kopru trafiği vay anam vay.
ben tekneme takılayım.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
nihatkr yazdı:valla serkan aslında yarın sabah sizin otarafa gelip saat 8 e kadar takılmak var. Ama sonra ta tarabyadan tuzlaya işe gideceksin
ben tekneme takılayım.
ben bu sabah erken uyandım,gidip bi bakayım tarabyada neler var diye düşündüm ama malzemeler dükkanda oldugundan dükkanı aç malzeme al falan zor geldi,yarın sabah bir aksilik olmazsa en azından 1 saat olsun tarabyayı yoklamayı düşünüyorum.
nihatkr yazdı:valla serkan aslında yarın sabah sizin otarafa gelip saat 8 e kadar takılmak var. Ama sonra ta tarabyadan tuzlaya işe gideceksin
ben tekneme takılayım.
Abi kanıma girme

reca ederim, akşama bi telefon bekliyorum eğerki gelmez ise yarını küllen boşaltıyorum

malum hafta sonu balık tutmak acı çekmek için yapılan bir faaliyet halini alıyor
bu arada dün bi ara yeniköyden sarıyere kadar gidip geldim,birde pazar günü ereğli dönüşü istinyeden boğaza inip yeniköydeki benim parke ustalarına taze istavrit bıraktım gece 23:00 te gündüz gibi ana baba günüydü herkes yemli atmış sarıkanat lüfer çekiyordu.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
bir dahakine daha da bollarina Nihat

rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
LeVrEkCi yazdı:bu arada dün bi ara yeniköyden sarıyere kadar gidip geldim,birde pazar günü ereğli dönüşü istinyeden boğaza inip yeniköydeki benim parke ustalarına taze istavrit bıraktım gece 23:00 te gündüz gibi ana baba günüydü herkes yemli atmış sarıkanat lüfer çekiyordu.
Adaş ozaman bir akşam sözleselim gidip yemli takılalım.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:serkan bu bilgiyi aldıgım insanlar atıcı avcılar değiller neyse onu söylerler hayatta bana yanlış bilgi vermezler.bilgi doğru bundan eminim 
Abi ben sadece bu pazartesi günü bolluğunu hatırlatmak istedim

iki senedir oraya ne zaman gitsek veya sen bi haber versen hep pazartesi günü bol avın olduğunun bahsi geçmişti birde Antepli bi abi vardı onunlada aynı muhabbeti yapmıştık

hatırladınmı?