sabah saat 06.00 gibi hareket ettim.dün güzel sarıkanat olmuş dediler bende bir yemeklik balık tutayım diye çıktım balığa..güzel bir av oldu saat 10.00 gibi dükkanı açmak için geri döndüm zaten yeteri kadarda tutmuş olduk.balıkları sirti ile tuttum .kaşık kullandım.herkeze bol avlar...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
ooooooo komşum ne güzel av yapmışssın deniz busene bereketli valla biz fırsat bulamıyoruz işten güçten afiyet olsun valla ama o kaşıklarla tutulur tabiyki ya senin elinle yaptıklarından balık kaçarmı heheheheh
bereketli av olmuş ama yine küçük balık, yani demek istediğim şunlar lüfer olana kadar bi sabredebilsek düşünsenize bunların hepsinin 350-400 gr oldugunu, şahsi kanaatimi söylüyorum bu büyüklükteki balıgı yakalamak kanunlar çerçevesinde bile olsa etik degil, bakın kaya abimin saatinin önündeki sıraya belki sınır dahilinde ama yinede küçük
Avcı Altan yazdı:bereketli av olmuş ama yine küçük balık, yani demek istediğim şunlar lüfer olana kadar bi sabredebilsek düşünsenize bunların hepsinin 350-400 gr oldugunu, şahsi kanaatimi söylüyorum bu büyüklükteki balıgı yakalamak kanunlar çerçevesinde bile olsa etik degil, bakın kaya abimin saatinin önündeki sıraya belki sınır dahilinde ama yinede küçük
masanın tahtaları en-27 cm boy-1.45 yani balıklar ufak sayılırlar ama mevsim balığı bu kadar olur geçen haftaki lüferler gibi olmasını bende isterdim tabii ama adı üzerinde sarı kanat bunlar...limitlere uygun olduğunu bildiğim için sizlerle paylaştım ama gerçekten kolay kolay yakalanıpta buraya resmi konmuyor buna inanın herkesin oltasına daha büyükleri gelir inşallah...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....