Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bunlarda TUZLA dan....
sabah saat 06.00 gibi hareket ettim.dün güzel sarıkanat olmuş dediler bende bir yemeklik balık tutayım diye çıktım balığa..güzel bir av oldu saat 10.00 gibi dükkanı açmak için geri döndüm zaten yeteri kadarda tutmuş olduk.balıkları sirti ile tuttum .kaşık kullandım.herkeze bol avlar...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
ooooooo komşum ne güzel av yapmışssın deniz busene bereketli valla biz fırsat bulamıyoruz işten güçten afiyet olsun valla ama o kaşıklarla tutulur tabiyki ya senin elinle yaptıklarından balık kaçarmı heheheheh
Bul
bereketli av olmuş.tebrikler.
DAMLAYA DAMLAYA ÇÖL OLUR.SULARIMIZI KORUYALIM..
Bul
Birkaç günlük yemeklik çıkmış maşallah,bereketli afiyet olsun KayaSeerf
Bornova - izmir
Bul
bereketli av olmuş ama yine küçük balık, yani demek istediğim şunlar lüfer olana kadar bi sabredebilsek düşünsenize bunların hepsinin 350-400 gr oldugunu, şahsi kanaatimi söylüyorum bu büyüklükteki balıgı yakalamak kanunlar çerçevesinde bile olsa etik degil, bakın kaya abimin saatinin önündeki sıraya belki sınır dahilinde ama yinede küçük
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Süper keyifli olmuş. İnşallah LÜFER'ler de aynı bereketle gelir. Afiyet olsun76
Bul
keşke azıcık daha büyüselermiş.Snifsinf
Bul
tebrikler abi baya güzel balık almışsın..AlkisSeerf
Seerf
Bul
Avcı Altan yazdı:bereketli av olmuş ama yine küçük balık, yani demek istediğim şunlar lüfer olana kadar bi sabredebilsek düşünsenize bunların hepsinin 350-400 gr oldugunu, şahsi kanaatimi söylüyorum bu büyüklükteki balıgı yakalamak kanunlar çerçevesinde bile olsa etik degil, bakın kaya abimin saatinin önündeki sıraya belki sınır dahilinde ama yinede küçük

masanın tahtaları en-27 cm boy-1.45 yani balıklar ufak sayılırlar ama mevsim balığı bu kadar olur geçen haftaki lüferler gibi olmasını bende isterdim tabii ama adı üzerinde sarı kanat bunlar...limitlere uygun olduğunu bildiğim için sizlerle paylaştım ama gerçekten kolay kolay yakalanıpta buraya resmi konmuyor buna inanın herkesin oltasına daha büyükleri gelir inşallah...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Afiyet olsun ...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bunlarda Mordoğandan orhanekmekci 44 5,278 08-04-2010, 14:12
Son Yorum: orhanekmekci
  Bunlarda 2008 sazanları By Adapazarlı carpsakarya 19 3,385 17-07-2009, 12:46
Son Yorum: harun77
  bunlarda benden orhanekmekci 22 3,945 22-07-2008, 13:03
Son Yorum: memoli3579
  tuzla av raporu... kaya 19 3,191 03-08-2007, 15:55