Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saroz av raporumuz
İyi akşamlar hepinize, dün gittiğimiz Saroz'un değişik yerlerinde avlandıktan sonra kısa bir rapor yazayım istedim ;
Cumartesi öğleden sonra başladık 4 kişi ava. Dördüncü arkadaşımızın henüz üçüncü avı ama çorbamıza 4 balıklık katkıda bulundu Alkis
Teke,kurt ve arada sırada matya kullanarak 7-8 saatlik avdan sonra büyük çoğunluğu mırmır olmak üzere 40 tan fazla balık yakalamışız.4 tane çipuramız vardı , diğer balıklar ise kopez , karagöz ve mercandı.Çok keyifli bir cumartesi günü oldu bizim için Çerkezköy'den oraya kadar gittiğimize olaya balık tutma ve stres atma keyfi olarak bakarsak ( ki biz işin maliyet teorisine bakmıyoruz ) değdi.Birazdan ben kendime aldığım payın resimlerini paylaşmaya çalışacağım.İyi akşamlar hepinize.
Yakaladığımız balıkları kayalıkların arasına sepet içinde bağlamıştık bir ara baktım 2 tane bir metreye yakın boyunda siyah renkte müren balığı sepetin etrafında 2-3 sat dolandı durdu, oldukça sinirlenmişlerdir yiyemeyince bizim balıkları Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Erkan kardeşim tebrikler güzel av olmuş
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Erkan tebrikler Mırmır'lara bayıldım. Çupura kaçkınlardan galiba yanılıyormuyum. Daha keyifli ve bereketli avlarına İnşallahAlkisAlkisAlkis
Bul
Bereketli olsun hocam.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Teşekkürler , çok keyif aldık gerçekten havanın güzelliği, denizin temizliği ve yaşayan canlıların çeşitliliğine birde tuttuğumuz balıklar eklenince gerçekten harikaydı.
Altaylı ; Mırmırlar güzel ve çok ve biz av grubumuzla irilerine bal dudak yada zenci dudak gibi isimler koyduk Siyirdim onların gelişi oltayı tartması falan çok eğlenceli oluyor. Çipura kaçkınlardan demişsiniz onu anlayamadım yalnız
Bul
Erkan hocam bereketli olsun, güzel bir avcılık olmuş..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
teşekkürler erkancım.hem balıklar güzel hem av keyifli.afiyetle kardeşim.Alkis
Bul
erkan hocam güzel av olmuş,elinize sağlık paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Gittiğinize deymiş Erkan,kıyı avınız bereketli olmuşAlkisdevamına inşallah.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
bereketli olsun erkan,afyet olsun rastgele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Saroz Körfezinde avlak tavsiyesi bigbossares 13 5,674 20-04-2016, 14:01
Son Yorum: murki
  Saroz Körfezi - Yayla Sahili - Sürpriz Kırlangıç hikayesi rahimyts 15 8,173 24-05-2007, 22:56
Son Yorum: doktor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi