Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14 ekim izmir nasil geçti
Lakerda yazdı:Esas teşekkürler bu güzellikleri bizlerle paylaşan arkadaşlara kaptan, ben sadece fotoları yükledim.
Yeri gelmişken ; bazı arkadaşlar foto yükleyememekten şikayetçi, doğrudur ben de bazan aynı sorunla karşılaşıyorum.Patron sorunu çözünceye kadar şimdilik fotoları onar onar değil de 2' şer 3' er yüklemeyi deneyelim.Bu şekilde sorun çıkmıyor.

ben fotolari konuya yukler iken 4er yukluyorum..sorun cikmiyor ..bilginize
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:1A lar ile mi balik tuttularSiyirdim

Faruk abicim 1A ne demek, aslan sütü eşliğinde, hemde masada bir ben eksiktim.

O kadar güzel keyifle ancak böyle güzel balık yakalanır, hepimize ders oldu Siyirdim Siyirdim Siyirdim
Bul
Lakerda yazdı:Esas teşekkürler bu güzellikleri bizlerle paylaşan arkadaşlara kaptan, ben sadece fotoları yükledim.
Yeri gelmişken ; bazı arkadaşlar foto yükleyememekten şikayetçi, doğrudur ben de bazan aynı sorunla karşılaşıyorum.Patron sorunu çözünceye kadar şimdilik fotoları onar onar değil de 2' şer 3' er yüklemeyi deneyelim.Bu şekilde sorun çıkmıyor.

tamamdır abi bundan sonra 2veya 3 yüklerim.teşekkürler.Alkis
Bul

ben boyutları biraz daha(5 puan) küçük tutuyorum.daha kolay yükleniyor.
Bul
Salih Reis yazdı:Faruk abicim 1A ne demek, aslan sütü eşliğinde, hemde masada bir ben eksiktim.

O kadar güzel keyifle ancak böyle güzel balık yakalanır, hepimize ders oldu Siyirdim Siyirdim Siyirdim
Kalamarlarda hangi masaya gideceğini biliyorlarHappySeerf
Bornova - izmir
Bul
Salih Reis yazdı:Faruk abicim 1A ne demek, aslan sütü eşliğinde, hemde masada bir ben eksiktim.

Aslan sutlerini gordum Salih..sadece Murat 1A`yi cok severde ,bu nedenle yazdimSiyirdim
fakat kalamarlar aslan sudune geldigini,yukarida ki cevapta kalamar ustasi Orhan abimden ogrendim..az once onaylamisSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Değerli arkadaşlar sizler için slayt hazırladım zevkle seyredebilirsiniz

f-babuc: Dailymotion üzerindeki videoları
[DM]xuef18[/DM]
Bul
[quote=BABUÇ]Değerli arkadaşlar sizler için slayt hazırladım zevkle seyredebilirsiniz
Ben seyredemiyorum Fahrettin abimGulumse
Bornova - izmir
Bul
BABUÇ yazdı:Değerli arkadaşlar sizler için slayt hazırladım zevkle seyredebilirsiniz

f-babuc: Dailymotion üzerindeki videoları
[DM]xuef18[/DM]

düzenlemede yapılmış ama açılmıyor canım abim.Snifsinf
Bul
yycolak yazdı:düzenlemede yapılmış ama açılmıyor canım abim.Snifsinf
Açıldı açıldıAlkisellerine sağlık Fahrettin abimGulumseslaytın bitiminde bulguruda kaynattımHappy
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  geleneksel izmir organizasyonu finali fish or die 76 8,608 23-04-2013, 20:08
Son Yorum: ALTAYLI
  İzmir Organizasyonu son durum ALTAYLI 96 9,705 14-10-2012, 12:39
Son Yorum: yalnız balıkçı
  Izmir organizasyonu fish or die 259 21,808 14-10-2012, 03:12
Son Yorum: orhanekmekci
  14 ekim izmir organizasyon ALTAYLI 325 24,982 28-08-2012, 22:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  izmir organizasyon detayları fish or die 37 5,582 26-06-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 10,461 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  Çeşme Organizasyonu Harika Geçti fish or die 250 30,608 11-02-2012, 23:43
Son Yorum: acemi dalgıç
  izmir org resimleri. bucalıfikret 72 12,971 22-10-2011, 23:53
  31 ekim mini org Kamil ILIPINAR 36 6,446 01-12-2010, 22:36
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  26 Eylül 2010 Pazar İzmir Organizasyonu fish or die 183 23,026 28-10-2010, 03:43

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi