Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11/9/2012 YoKlAmA
iyi akşamlar,
sabahtan beri teknedeydim hala daha sallanıyorum bu sefer skor 5-3 benim oldu ama çok yoruldum,sıcak bir duş sonra direk yatak.
ben bu tekneyi karaya almadan rahat edemiyeceğim,güyaa bugün alacaktım gene almadım,birdahaki sefer kısmetse tekneyi alır bu işi bitiririm.herkese iyi geceler.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:iyi akşamlar,
sabahtan beri teknedeydim hala daha sallanıyorum bu sefer skor 5-3 benim oldu ama çok yoruldum,sıcak bir duş sonra direk yatak.
ben bu tekneyi karaya almadan rahat edemiyeceğim,güyaa bugün alacaktım gene almadım,birdahaki sefer kısmetse tekneyi alır bu işi bitiririm.herkese iyi geceler.Seerf

İyi geceler iyi istirahatlar ne güzel denizi görmüşsün. Bende bugün yelkencileri izledim balığa bakma vaktim olmadı.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
İyi akşamlar Nihat,bu yorgunluk tatlı yorgunlukGulumsebırak balık varken biraz daha dursun teknen.
Bornova - izmir
Bul
Bu sevda böyle bir şey işte. Adama rahat vermez76
Bul
Ben erkenciyim hepinize iyi geceler76
Bul
arkadaşlar selam.AlkisSeerfSeerfSeerf
Bul
iyi geceler dostlar.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
ALTAYLI yazdı:Ben erkenciyim hepinize iyi geceler76

bucalıfikret yazdı:arkadaşlar selam.AlkisSeerfSeerfSeerf

nihatkr yazdı:iyi geceler dostlar.
Erken kaçanlara iyi istirahatler,yeni gelen arkadaşlar iyi geceler,hoşgeldinizSeerf
Bornova - izmir
Bul
cumartesi sabah 4 te denizdeydim aksam 7 de tekneden indim pazar sabahı 5 te tekneye bindim akşam 17.30da halatları bağladım. Muhteşembir haftasonuydu toplam balık sayısını soylemıyorum mesajım silinir. Ama durumu parmağımdan anlayabilirsiniz SiyirdimSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:cumartesi sabah 4 te denizdeydim aksam 7 de tekneden indim pazar sabahı 5 te tekneye bindim akşam 17.30da halatları bağladım. Muhteşembir haftasonuydu toplam balık sayısını soylemıyorum mesajım silinir. Ama durumu parmağımdan anlayabilirsiniz SiyirdimSeerf

Allah içine sindirsin Nihat,devamıda gelir inşallahAlkisparmak,sana bir hafta nasıl balık çektiğni hatırlatacaktır,geçmiş olsun.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  09\07\12 YOKlaMA MaVrUşGiL 5,213 285,440 11-09-2012, 14:50
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi